top of page

Våra behandlingar

Hos oss hittar du de senaste behandlingarna inom hårvård

_DSC8195.jpg
5bf2fcc1-f3ca-442f-b24f-51908adb2dbe_edi
_DSC8244.jpg

Färg

Färgbehandlingar är vårt expertisområde på Salong Willarp. Vi har bred kunskap inom färg, kemi och tekniker. I vår meny hittar du våra olika alternativ där vi till stor del utgår från det vi kallar för "Kreativ Färg". Där blandar vi fritt mellan tekniker för att du uppnå det önskade resultatet.

Klippning

När vi klipper hår skapar vi utifrån din hårtyp, ansiktsform och livsstil - allt för att du ska få en look som passar dig. I vår meny hittar du olika alternativ som är framtagna att passa både dig som är ute efter en klassisk klippning till dig som vill ha extra lyx vid ditt besök.

Hårförlängning & Förtjockning

Vi är mycket stolta över att ha den kunskap som vi har på Salong Willarp när det gäller hårförlängning, förtjockning och hårdelar. Vi utforskar alltid marknaden för att leverera hår av bästa kvalité och hållbarhet.

Blog Banner for Website Content-3.png

Vi gör givetvis mer än så. Besök vår onlinebokning för att se fullständig meny och prislista

Digital konsultation vid bokning

Genom att besöka vår onlinebokning kan du se alla våra tjänster som vi har att erbjuda. För dig som är ny kund hos oss och vill färga håret rekommenderar vi alltid att du bokar in en konsultation på salongen där vi får lära känna dig och ditt hår.

När du bokar din tid kommer du bli tillfrågad hur långt och hur tjockt hår du har, det är för att få en så rättvis tidsåtgång och prisuppgift som möjligt. Följ stegen bokningen och du kommer få en uppskattad offert. Om behandlingen tar längre tid, eller att det går åt mer material än förväntat tillkommer en extra kostnad.

Hållbar färg

Vår målsättning är att arbeta hållbart i alla led, även när vi färgar ditt hår. Vi arbetar enbart med färger från Color.Me by Kevin Murphy. En snäll färg mot oss frisörer, mot dig som kund och även mot naturen. Färgen är fri från PPD, ammoniak och innehåller ingredienser som Aloe Vera, Honung, Shea Butter och Granatäpple.

bottom of page