top of page
IMG_9532.JPG

Våra behandlingar

 

Oavsett vad du vill göra eller hur du vill att ditt hår ska se ut, har vi något för dig. Nedan hittar du kategorierna i vår behandlingsmeny.Genom att besöka vår onlinebokning kan du se alla våra tjänster som vi har att erbjuda. Där hittar du pris och tid för varje tjänst som är baserade på din hårtyp och längd. 

Alla behandlingar finns inte bokningsbara online. Är det något speciellt du söker ber vi dig prata med din frisör. 

W

Nyhet!

Nu erbjuder vi en QUICKFIX MENY med tid- och priseffektiva behandlingar. Kika efter dom i onlinebokningen och fråga oss gärna mer om detta. Du hittar även två nya tillskott i menyn som heter "Gloss Treatment" och "Hår Spa". 

01

Klippning

Det bästa med ditt hår är en klippning du är nöjd med som är genomtänkt och anpassat efter dina förutsättningar, hårtyp och vardagsrutiner. Vi erbjuder klippningar för alla, oavsett ålder, stil och önskemål. Här kan du se alla våra tjänster inom klippning.

02

Färg

Våra frisörer har bred kompetens inom färg, kemi och tekniker och har fördjupad kunskap inom just färg. Vi utför allt - från basic till mer avancerade färgningar. Är du osäker på vad som skulle passa just dig rekommenderar vi att du kontaktar oss eller bokar in en konsultation. Se hela vår meny för färgningar här.

03

Hairtalk

Drömmer du om mer volym, längre hår eller en hållbar styling? Vi har lång erfarenhet av Hairtalk och vi är en av de salonger i Sverige som utför mest Hairtalk. Boka in en kostnadsfri konsultation så får vi höra dina önskemål och se vilka möjligheter som finns för just dig. Boka in din tid för Hairtalk här.

04

Styling

Vardagslyx eller bli stylad inför ett speciellt tillfälle? Vi har tre tjänster inom styling och du får kommer garanterat lämna oss med en hållbar styling oavsett vad du ska göra. Boka här.

05

Fransar & Bryn

Det är oslagbart att vakna på morgonen med färgade bryn / fransar. Vi plockar och färgar bryn samt erbjuder färgning av ögonfransarna. Bokar du dessutom ihop bryn / fransar med ett färgbesök får du det till ett bättre pris.
Se vår meny här. 

06

Salongskur

Salongskurer görs oftast som en tilläggstjänst hos oss. Du får extra styrka och kärlek till håret och vi kan på plats rekommendera dig en kur om vi tycker ditt hår behöver det. I bokningen kan du också välja till extra lång hårbottenmassage och hårmask, extra styling eller något annat till ditt besök. En nyhet hos oss är "Hår Spa",
läs mer om den i menyn.

Våra priser

I onlinebokningen hittar du pris och tid för varje tjänst som är baserade på din hårtyp och längd. Vi vill i allra största mån ge dig som kund ett rättvist pris utefter dina förutsättningar, så följ stegen bokningen och du kommer få en uppskattad offert. Om behandlingen tar längre tid, eller att det går åt mer material än förväntat tillkommer en extra kostnad.

Våra hårfärger

När vi färgar ditt hår arbetar vi enbart med färger från Color.Me by Kevin Murphy. En snäll färg mot oss frisörer, mot dig som kund och även mot naturen. Färgen är fri från PPD, ammoniak och innehåller ingredienser som Aloe Vera, Honung, Shea Butter och Granatäpple.

bottom of page