top of page

your dream hair awaits

Nedan hittar du kategorierna i vår behandlingsmeny. Genom att besöka vår onlinebokning kan du se alla våra tjänster som vi har att erbjuda. När du bokar din tid kommer du bli tillfrågad hur långt och hur tjockt hår du har, det är för att få en så rättvis tidsåtgång och prisuppgift som möjligt.

KLIPPNING

Vi erbjuder klippningar för alla oavsett hårtyp. Vår klassiska klippning startar med en konsultation som följs av hårtvätt med skapmassage i vårt tysta rum där du får varva ner i dämpad belysning i våra massagefåtöljer. Klippningen avslutas med en hållbar styling / föning. Under alla besök hos oss kommer du få råd och tips om hur du bäst tar hand om ditt hår och vi ger dig en rekommendation om vilka produkter som är lämpliga för just din hårrutin. ​ Utöver vår klassiska klippning erbjuder vi en uppgradering som vi kallar för "Lyx", vi har snabbare touch up klippningar som vi valt kalla för "Puts" och i menyn hittar du även klippningar för barn i olika åldrar.

FÄRG

Våra frisörer har bred kompetens inom färg, kemi och tekniker och har fördjupad kunskap inom just färg. Vi utför allt från basic till mer avancerade färgningar. Är du osäker på vad som skulle passa just dig rekommenderar vi att du kontaktar oss eller bokar in en konsultation. Om du vill ha någon typ av slingor / balayage / avancerad färgning så bokar du någon av våra Kreativa färgningar. Vi väljer att benämna dom som liten, mellan och stor beroende på hur mycket av håret du önskar göra. Läs mer om våra färgbehandlingar i onlinebokningen.

BHBD / HAIRTALK

Drömmer du om mer volym, längre hår eller en hållbar styling? Vi har lång erfarenhet och fördjupad kunskap inom extensions. Nu har vi även börjat jobba med marknadens senaste tejpextensions - BHBD. Ett hår som är mer likt det skandinaviska håret med ännu tunnare fästen. Fråga oss gärna! Är du nyfiken på vilka möjligheter som finns för dig är du välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation.

STYLING

Vardagslyx eller bli stylad inför ett speciellt tillfälle? Vi har tre tjänster inom styling och du får kommer garanterat lämna oss med en hållbar styling oavsett vad du ska göra. Är du intresserad av håruppsättningar / bröllop ber vi dig kontakta oss på hej@salongwillarp.se med din förfrågan.

FRANSAR & BRYN

Hos oss kan du färga dina bryn och fransar, och öven få dina bryn plockade. Du får en hållbar färg och det görs i vårt tysta shampooneringsrum. Bokar du dessutom ihop bryn / fransar med ett färgbesök får du det till ett bättre pris då vi gör det samtidigt i verkningstiden. NYHET! Nu trådar vi även bryn / överläpp / haka.

SALONGSKUR

Salongskurer görs oftast som en tilläggstjänst hos oss. Du får extra styrka och kärlek till håret och vi kan på plats rekommendera dig en kur om vi tycker ditt hår behöver det. I bokningen kan du också välja till extra lång hårbottenmassage och hårmask, extra styling eller något annat till ditt besök. Vår mest populära salongsbehandling är K18 - du får ett friskt, starkt hår och kuren återställer skador som blivit i hårstråt. Fråga oss gärna om du vill veta mer. NYHET! Vi har en ny behandling som fokuserar på din hårbotten - Scalp Balancing Treatment.

read this

PRIS & TIDSÅTGÅNG

I onlinebokningen hittar du pris och tid för varje tjänst som är baserade på din hårtyp och längd. Vi vill i allra största mån ge dig som kund ett rättvist pris utefter dina förutsättningar, så följ stegen bokningen och du kommer få en uppskattad offert. Om behandlingen tar längre tid, eller att det går åt mer material än förväntat tillkommer en extra kostnad. Vi har kalenderstyrda priser vilket innebär att under våra mest attraktiva tider samt obekväma tider har vi ett påslag på 10% av priset. Det visas automatiskt i vår onlinebokning när du kikar på kalendern för bokningsbara tider.

VÅRA HÅRFÄRGER

Vår målsättning är att arbeta hållbart i alla led, det även när vi färgar ditt hår. Vi arbetar enbart med färger från Color.Me by Kevin Murphy. En snäll färg mot oss frisörer, mot dig som kund och även mot naturen. Färgen är fri från PPD, ammoniak och innehåller ingredienser som Aloe Vera, Honung, Shea Butter och Granatäpple.

bottom of page