OM WILLARP

Teamet

Vi inspireras av varandra, människorna vi möter och vi laddar inspiration så ofta vi kan. Det gör vi genom utbildningar och genomgångar med leverantörer, gärna i kombination med en god frukost eller bara en stund där vi som team får bygga relationer. Vi strävar efter vårt bästa jag i sällskap av varandra. Musik, gott kaffe och vår förkärlek för sociala, ombonade miljöer gör vår salong till en plats som vi älskar hänga på.

Från den första har vi alltid haft en familjär stämning på salongen. Kanske beror det på att kunderna till en början faktiskt kom hem till oss? Den känslan håller i sig än idag. När vi sätter ihop vårt team är genuinitet, lagspelare och värderingar våra ledord. Att alla står starka i gemensamma värderingar är för oss nyckeln till att skapa ett team som tar hand om sig själva och varandra. Engagemang, lyhördhet och ett stort brinnande intresse för yrket är våra gemensamma nämnare.

Vi ser så mycket fram emot ditt nästa besök och hoppas att du ska känna dig hemma. Välkommen till Willarp!

Vill du jobba med oss?
 
Vi söker just nu efter fler frisörer till vårt team!
Vill du veta mer är du välkommen att skicka ett mail till hej@salongwillarp.se.

Madeleine Villarp

Den glada, varma tjejen med ett stort hjärta. Förutom att hon gör fantastiska färg- och formförändringar har hon stor kunskap och erfarenhet av Hairtalk Extensions.

Sofie Noreskog

Sofie har bred yrkeskunskap, är en glad och social tjej som har sprudlande energi. Hennes hjärta slår lite extra för de långa svallen och de naturliga färgningarna med softa övergångar. Vill du ha en volymföning - boka tid hos Sofie, hon gör magi med stylingen!

Rebecca Willarp

INFO - Rebecca tar ej emot nya kunder och kan därför ej bokas online.
 

Rebecca har en energifylld och färgstark personlighet med ett öga för detaljer. Hon är en kreatör ut i fingertopparna. I Rebeccas stol görs många kreativa färgförändringar då färg och teknik är hennes passion.

Jennifer Boberg

Jennifer är glad tjej med härlig energi. Hon lyssnar in kundens behov men tvekar inte att lägga in sin personliga åsikt och expertis för bästa resultat. Jennifer har en bred kunskapsbank inom färg och avancerade klipptekniker. Hennes främsta passion är skägg, herrklippningar och korta hår.

Jennifer Svahn

Jennifer är en lugn, jordnära tjej med ett skratt som smittar. Hon lägger ner hjärta vid varje besök. I hennes stol ser vi många blonda svall. Med noggrannhet och perfektion skapar hon fantastiska och naturliga resultat med folieslingor och tekniker som frihandsmålning.

SALONG WILLARP