top of page

meet our team

0I2A9663-Redigera_edited.jpg

Rebecca

TOP STYLIST

Frisör / Founder

Frisör sedan 2009. Rebecca har stått på egna ben i frisörbranschen och drivit salong sedan start. Med en tydlig vision har hon byggt upp företaget där målbilden har alltid varit att skapa ett team med stark sammanhållning, en salong ditt människor trivs och ser fram emot att komma till. Hon är lika mån om att kunderna alltid ska få bästa service som att alla frisörer ska må så bra som möjligt. Rebecca tar emot kunder 3 dagar i veckan och lägger resterande tid på driften av salongen, stöttar teamet och ansvariga, samt jobbar med våra sociala medier.

0I2A0144_edited_edited.jpg

Malin

ADVANCED STYLIST

Frisör

Frisör sedan 2008. Malin kom till oss under hösten 2022 och blev vår pusselbit i teamet. Med sin mjuka och behagliga framtoning är hon den som balanserar upp lugnet på salongen när tempot är högt. Hon har en gedigen utbildning, innehar Mästarbrev som är en stor yrkesstolthet som frisör och skapar just mästerverk i sin stol. Hennes kärlek till hår tar sig främst uttryck i naturliga färgningar och klippningar som tar fram det bästa med håret.

0I2A9588.jpg

Sofie

ADVANCED STYLIST

Frisör

Frisör sedan 2009. Sofie hittade till oss 2020 och då blev det ett kärt återseende då Rebecca och Sofie gick i samma klass på frisörutbildningen. Den här tjejen från Nynäshamn är en jordnära och social person som alltid möter dig med ett leende på läpparna. Det ser man i Sofies dagliga arbete är framförallt att hennes föningar som är outstandning - alla vill kunna föna ett hår som Sofie. En snygg styling ihop en färgning som är naturlig och hållbar är det som utmärker hennes jobb.

Madde.jpg

Madeleine

TOP STYLIST

Frisör / Founder

Frisör sedan 2010. Madde är tillsammans med Rebecca grundare av Salong Willarp. Lillasyster, Hairtalk-älskare och trivs som bäst i salongen där hon är helt fantastisk med kunderna. Alla känner sig sedda och hörda kring Madde. Hennes leende och varma omhändertagande sätter nivån på den familjära känslan som salongen har. I Maddes stol skapar hon magi med Hairtalk, gör dom perfekta folieslingorna och sätter touchen av lyx på alla som lämnar salongen. Madde är just nu föräldraledig.

Johanna_edited.jpg

Johanna

ADVANCED STYLIST

Frisör / Educator

Frisör sedan 2012. Johanna kom till oss under hösten 2022 och fick snabbt en självklar plats i teamet med hennes sprudande energi och charm. Hon är en otroligt teknisk och skicklig frisör där inte många slår henne på fingrarna. Hon är inte rädd för att ta sig an nya utmaningar och backar inte för avancerade färg eller klippförändringar. Går du i tankarna om en kort frisyr kommer du inte bli besviken om du bokar Johanna. Hon har erfarenhet från några av citys bästa salonger och har jobbat mycket med både utbildning och visningar.

a5c2fdc3-416d-4892-9f3e-2380403da05f_edited_edited.jpg

Är du vår nästa medarbetare?

Vi söker frisörer

Vi söker just nu fler medarbetare till vårt team. Både dig med längre erfarhet samt elever/trainees. Läs mer om det under fliken "jobb".

0I2A9176_edited.jpg

Isabelle

ADVANCED STYLIST

Frisör

Frisör sedan 2013. Isabelle kom till oss från city och tog oss med storm. Hon är vår virvelvind, med skinn på näsan som förgyller vår vardag med skratt, kunskap och hennes engagemang för kunderna. Hon lyssnar in kundens behov, men tvekar inte att lägga in sin personliga åsikt och expertis för bästa resultat. Hennes tekniker inom färg gör att hon skapar magi i sin stol.

RWillarp-18_edited_edited.jpg

Jennifer

TOP STYLIST

Frisör

Frisör sedan 2012. Jennifer kom till oss våren 2019 och vi föll direkt för hennes ödmjuka, lyhörda sätt att arbeta. Jennifer utför varje jobb med perfektion, det är få som är så noga som hon. Hennes kärlek till hår tar sig främst uttryck i blondiner och hon jobbar för att ta fram den där lyxiga, hållbara och naturliga touchen. Jennifer är just nu föräldraledig.

experience matters

bottom of page