TEAM WILLARP

Madeleine Villarp

Den glada, varma tjejen med ett stort hjärta. Maddes expertis förutom att hon gör fantastiska färg och form förändringar så har hon stor kunskap och erfarenhet av Hairtalk Extensions.

Sofie Noreskog

Sofie har bred yrkeskunskap, är en glad och social tjej som har sprudlande energi. Hennes hjärta slår lite extra för de långa svallen, naturliga färgningarna med softa övergångar. Hon klipper gärna de tuffare "lobbarna" och gillar större utmaningar. I Sofies stol är ingenting omöjligt.

Rebecca Willarp

Rebecca har en energifylld och färgstark personlighet med ett öga för detaljer. Hon är en kreatör ut i fingertopparna. I Rebeccas stol görs många kreativa färgförändringar då färg och teknik är hennes passion.

Jennifer Boberg

Jennifer är glad tjej med härlig energi. Hon lyssnar in kundens behov men tvekar inte att lägga in sin personliga åsikt och expertis för bästa resultat. Jennifer har en bred kunskapsbank inom färg och avancerade klipptekniker. Hennes främsta passion är skägg, herrklippningar och korta hår.

Jennifer Svahn

Jennifer är en lugn, jordnära tjej med ett skratt som smittar. Hon lägger ner hjärta vid varje besök. I hennes stol ser vi många blonda svall. Med noggrannhet och perfektion skapar hon fantastiska och naturliga resultat med folieslingor och tekniker som frihansmålning.

Välkommen att lära känna teamet på Willarp's. Från start har vi alltid haft den familjära stämningen på salongen. Kanske beror det på att till en början kom kunderna faktiskt hem till oss. Den känslan håller i sig än idag. Vi växer och utvecklas som ett team och individuellt genom kontinuerliga övningar i teambuilding och fortbildar oss i nya tekniker inom färg, form och styling. Allt för att leva upp till era och våra egna förväntningar och målsättningar.

När vi sätter ihop vårt team är hållbarhet, genuinitet och värderingar våra ledord. Att alla står starka i gemensamma värderingar är för oss nyckeln till att skapa ett team som tar hand om oss själva och varandra. Engagemang, lyhördhet och ett stort brinnande intresse för yrket är vår gemensamma nämnare.

Vi ser så mycket fram emot ditt nästa besök och hoppas att du ska känna dig hemma. Välkommen till Willarp!

SALONG WILLARP

Grustagsvägen 5, 138 40 Älta

 

HÖR AV DIG

hej@salongwillarp.se

RING OSS

08/772 25 50

HÖR AV DIG TILL OSS