TEAM WILLARP

REBECCA WILLARP

INFO - Rebecca tar ej emot nya kunder och kan därför ej bokas online.
 

Rebecca har en energifylld och färgstark personlighet med ett öga för detaljer. Hon är en kreatör ut i fingertopparna. I Rebeccas stol görs många kreativa färgförändringar då färg och teknik är hennes passion.

JENNIFER BOBERG

Jennifer är glad tjej med härlig energi. Hon lyssnar in kundens behov men tvekar inte att lägga in sin personliga åsikt och expertis för bästa resultat. Jennifer har en bred kunskapsbank inom färg och avancerade klipptekniker.

Hennes främsta passion är skägg, herrklippningar och korta hår.

MADELEINE VILLARP

Madde är den glada, varma tjejen med ett stort hjärta. Förutom att hon gör fantastiska färg- och formförändringar har hon stor kunskap och erfarenhet av Hairtalk Extensions.

​​

SOFIE NORESKOG

Sofie har bred yrkeskunskap, är en glad och social tjej som har sprudlande energi. Hennes hjärta slår lite extra för de långa svallen och de naturliga färgningarna med softa övergångar.

Vill du ha en volymföning - boka tid hos Sofie, hon gör magi med stylingen!

JENNIFER SVAHN

Jennifer är en lugn, jordnära tjej med ett skratt som smittar. Hon lägger ner hjärta vid varje besök. I hennes stol ser vi många blonda svall. Med noggrannhet och perfektion skapar hon fantastiska och naturliga resultat med folieslingor och tekniker som frihandsmålning.

EBBA OLOFSSON

Ebba är vår nya stjärna i teamet, en glad och social tjej med framåtanda. Ebbas personlighet och sätt att utföra yrket är något som passar vårt team på Willarp och vi är spända på att se hennes utveckling hos oss. Hennes kärlek till hår tar sig främst uttryck i olika tekniker med folieslingor och hon utför sina moment på ett organiserat och lugnt sätt med perfektion.

SALONG WILLARP