TEAM WILLARP

Välkommen att lära känna teamet på Willarp's. Från start har vi alltid haft den familjära stämningen på salongen. Kanske beror det på att till en början kom kunderna faktiskt hem till oss. Den känslan håller i sig än idag. Vi växer och utvecklas som ett team och individuellt genom kontinuerliga övningar i teambuilding och fortbildar oss i nya tekniker inom färg, form och styling.

Allt för att leva upp till era och våra egna förväntningar och målsättningar.

När vi sätter ihop vårt team är hållbarhet, genuinitet och värderingar våra ledord. Att alla står starka i gemensamma värderingar är för oss nyckeln till att skapa ett team som tar hand om oss själva och varandra. Engagemang, lyhördhet och ett stort brinnande intresse för yrket är vår gemensamma nämnare.

Rebecca_edited.jpg

REBECCA WILLARP

TOP STYLIST / MAKEUP ARTIST

FOUNDER

Frisör sedan 2009

Makeup Artist sedan 2016

Med en tydlig vision driver Rebecca Salong Willarp tillsammans med lillasyster Madeleine. Sedan första dag har hon stått på egna ben inom frisörbranschen. Hennes engagemang, passion och ledarskap är det som tar salongen till nästa nivå.

 

Rebecca har en energifylld och färgstark personlighet med ett öga för detaljer. I hennes stol görs många kreativa färgförändringar då färg och form är Rebeccas expertis.

Madde.jpg

MADELEINE VILLARP

TOP STYLIST

FOUNDER

Frisör sedan 2010

Madde har varit med med och byggt upp varumärket och  kundkretsen som idag är basen till dagens Salong Willarp.

Madde är den glada, varma tjejen med ett stort hjärta. Hon är otroligt mån om att varje kund ska känna sig välkommen och lämna salongen med ett leende. Madde är en person som lägger ner hela sin själ i varje kund.

Maddes expertis förutom att hon gör fantastiska färg och form förändringar så har hon stor kunskap och erfarenhet av Hairtalk Extensions.

JENNIFER SVAHN

TOP STYLIST

Frisör sedan 2012

Jennifers frisörkarriär startade 2012. Innan hon kom till Salong Willarp har hon ett bagage med sig som både anställd och egen företagare.

När Jennifer kom till Salong Willarp föll vi direkt för hennes lugn, en jordnära tjej med positiv inställning. Man märker att hon drivit eget företag tidigare då hon tar enormt ansvar för sina kunder och salongen. Hon lägger ner hjärta vid varje besök. I hennes stol ser vi många blonda svall. Med noggrannhet och perfektion skapar hon fantastiska och naturliga resultat med folieslingor och tekniker som frihansmålning.

JENNIFER BOBERG

JUNIOR STYLIST

Frisör sedan 2017

Jennifer utbildade sig efter gymnasiet till frisör på Hair International Academy 2017. Hon har arbetat sedan dess som frisör innan hon kom till Salong Willarp hösten 2019. Trots hennes unga ålder har hon redan hunnit vara frisörlärare och gjort ett antal vidareutbildningar inom yrket.

Runt Jennifer känner man sig direkt välkommen och sedd. Hon har en glad och utåtriktad energi samtidigt som hon också förmedlar ett lugn. En person som har lätt för att bemöta olika typer av människor trots sin unga ålder. Hon lyssnar in kundens behov men tvekar inte att lägga in sin personliga åsikt och expertis för bästa resultat. Precis den balansen som vi tror att de flesta söker hos en frisör.

Jennifer har en bred kunskapsbank inom färg, avancerade klipptekniker och skägg, herrklippningar. Är du ute efter en skägg eller kort "fade" så är det hos henne du ska boka tid.