TEAM WILLARP

Rebecca_edited_edited.jpg
TOP STYLIST / FOUNDER

REBECCA WILLARP

INFO - Föräldraledig 
 

Rebecca har en energifylld och färgstark personlighet med ett öga för detaljer. Hon är en kreatör ut i fingertopparna. I Rebeccas stol görs många kreativa färgförändringar då färg och teknik är hennes passion.

RWillarp-20_edited.jpg
JUNIOR STYLIST

JENNIFER BOBERG

INFO - Från och med den 1 augusti avancerar Jennifer till nästa erfarenhetsnivå.

Jennifer är glad tjej med härlig energi. Hon lyssnar in kundens behov men tvekar inte att lägga in sin personliga åsikt och expertis för bästa resultat. Jennifer har en bred kunskapsbank inom färg och avancerade klipptekniker. Hennes främsta passion är skägg, herrklippningar och korta hår.

RWillarp-20_edited.jpg
TOP STYLIST

VÅR NÄSTA STJÄRNA

INFO - Bokningen är öppen redan nu 

Den 23 augusti börjar en härlig tjej med lång yrkeserfarenhet som vi vet kommer passa perfekt i vårt team. Med stor passion för hår och med bred kunskap så längtar vi efter att ni ska få lära känna henne!

Madde_edited.jpg
TOP STYLIST / FOUNDER

MADELEINE VILLARP

INFO - Föräldraledig 

Madde är den glada, varma tjejen med ett stort hjärta. Förutom att hon gör fantastiska färg- och formförändringar har hon stor kunskap och erfarenhet av Hairtalk Extensions.

RWillarp-66_edited.jpg
TOP STYLIST

SOFIE NORESKOG

Sofie har bred yrkeskunskap och lång erfarenhet. En glad och social tjej som har sprudlande energi, man känner sig alltid sedd runt Sofie. Hennes hjärta slår lite extra för de långa svallen och de naturliga färgningarna med softa övergångar. Vill du ha en volymföning - boka tid hos Sofie, hon gör magi med stylingen!

RWillarp-33.jpg
TOP STYLIST / SALONGSANSVARIG

JENNIFER SVAHN

Jennifer är en lugn, jordnära tjej med ett skratt som smittar. Hon lägger ner hjärta vid varje besök. I hennes stol ser vi många blonda svall. Med noggrannhet och perfektion skapar hon fantastiska och naturliga resultat med folieslingor och tekniker som frihandsmålning.

RWillarp-26_edited.jpg
JUNIOR STYLIST

EBBA OLOFSSON

INFO - Från och med den 1 augusti avancerar Ebba till nästa erfarenhetsnivå.

Ebba är tjejen som har en naturlig fallhet för yrket. En tjej som alltid har ett leende på läpparna och en otrolig framåtanda. Ebbas personlighet och passion för yrket är något som passar vårt team på Willarp helt perfekt. Hennes kärlek till hår tar sig främst uttryck i olika tekniker med folieslingor och hon utför sina moment på ett organiserat och lugnt sätt med perfektion.