top of page

Möt vårt team på Willarp

Happy New Year Picture Card.png

" Vi har skapat en inspirerande, hållbar och glädjefylld arbetsplats där vi får utrymme för att vara oss själva, växa och utvecklas tillsammans. "

Expreience matters

Hos oss på Willarp har vi fem olika kategorier frisörer och de fastställs genom antal års erfarenhet, genomförda utbildningar samt diplomeringar. Vi är stolta över vår titel och strävar alltid efter att avancera. Nedan är en beskrivning av vad du kan förvänta dig av din frisör och våra nivåer.

Trainee

Besöker du en Trainee hos oss på Salong Willarp innebär det att frisören har avslutat sin utbildning och arbetar nu för att få erfarenhet och snabbhet i yrket. En trainee leds alltid av en handledare som finns till hands om behovet uppstår. Kunskapsnivån hos våra trainees är hög och du är i säkra händer men ibland kan en behandling ta något längre tid.

Jr. Hairdresser

På den här nivån arbetar man mellan 2-3 år efter färdig utbildning inom yrket och skapar sig kunskap om olika tekniker. Frisören arbetar självständigt men under handledning ifall behov uppstår samt kan behöva mer tidsåtgång på vissa moment. En Junior Hairdresser har god kunskap om olika tekniker och du kan förvänta dig goda resultat.

Hairdresser

Som Hairdresser hos oss har man arbetat som utbildad frisör minst 2 år, oftast längre. Frisören har god kunskap inom olika tekniker vad gäller både färg och klippningar. Under tiden som Hairdresser på Salong Willarp skapar man sig mer erfarenhet och kunskap inom alla delar av yrket genom att arbeta mestadels självständigt.

Stylist

Här har man samlat på sig minst 5 års erfarenhet och behärskar allt inom frisöryrket. På denna nivå kan man arbeta länge för att skapa sig en ännu djupare förståelse för hår, hårvård, kemi och hållbarhet inom yrket. Dessa år är även till för att hitta sin egna nisch samt fokusera på områden som man vill vidareutbildning sig inom.

Advanced Stylist & Top Stylist

Efter många års erfarenhet inom yrket finns möjligheten att titulera sig som Advanced Stylist och Top Stylist. På dessa nivåer har frisören en exceptionell kunskap inom yrket, och har genomgått alla steg i vårt utbildningsprogram. För att nå vår högsta titel som Top Stylist har frisören arbetat mer än tre år på Salong Willarp och har ett större intresse för varumärket, hållbarhetsarbete och har ofta andra ansvarsområden inom företaget.

bottom of page