top of page

Bokningsvillkor

När du bokar en tid hos oss godkänner våra bokningsvillkor. Du som kund hos oss bär ansvaret att läsa dessa oavsett om tiden bokas på plats i salongen eller ringer oss. När du bokar online kan du ta del av nedanstående information i sista steget. Har du några frågor kring bokningsvillkoren är du välkommen att maila oss på hej@salongwillarp.se.

Avbokning av tid

Avbokning ska ske senast 48 timmar före bokad tid, utebliven tid senare än 48 timmar debiteras med 50% av behandlingspriset. Vid avbokning senare är 24 timmar innan din bokade tid debiterar vi 100% av behandlingspriset. Detta gäller oavsett anledning vid återbud. Avbokning kan endast ske på telefon/telefonsvararen eller via din profil på onlinebokningen (instagram och Facebook gäller ej för avbokning). På helger ber vi er maila om du behöver komma i kontakt med oss.  Är du mer än 10 minuter sen förbehåller vi oss rätten att avboka din bokade tid och den ses som utebliven och som påföljd debiteras du enligt vår avbokningspolicy.

Avbokning av Hairtalk / BHBD

Vid avbokning av Hairtalk / BHBD där hår specialbeställts till dig debiteras du 500:- (kostnaden för frakt/porto för att skicka tillbaka håret till vår leverantör).

16-års gräns vid färgbehandlingar 

Vi utför inte färgbehandlingar på barn under 16 år, även med målsmans tillstånd. Har man bokat en tid och inte uppfyller åldersgränsen kommer du nekas på plats och tiden debiteras till 100% av behandlingspriset. ​ Läkemedelsverkets rekomendation är att barn under 16 år inte ska färga håret, vare sig hemma eller på salong, detta är främst pga risken för att utveckla allergier. Läkemedelsverkets rekomendationer är baserad på såkallad Oxidationsfärg eller Permanent hårfärg. Läs mer på läkemedelsverket här: https://www.lakemedelsverket.se/sv/kosmetika/innehall-i-kosmetika/kosmetika-till-barn#hmainbody2

Ditt ansvar som kund

När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvar över att håret är rent och fritt från torrshampoo, utväxtsprayer etc. då detta kan påverka håret vid färgbehandlingar och ge ett oönskat resultat. Vi rekommenderar alltid att man ska tvätta håret dagen före, eller samma dag som man ska göra en färgbehandling. Om din frisör behöver tvätta igenom håret innan behandlingen kostar detta 490:- utöver din bokade behandling för extra åtgång av tid. Du som kund har ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av hemmafärg, egen brunn etc. Detta för att vi ska kunna göra en sådan rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan skada ditt hår och hårbotten. Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar och vi frisörer ser till att alltid använda så skonsamma preparat och produkter för att nå önskat resultat. ​ Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för dina önskemål, du kan läsa om alla våra behandlingar i vår behandlingsmeny. Har du som kund bokat "fel" behandling så blir du informerad på plats av frisören och ni tillsammans konsulterar fram vad ni hinner göra på den tiden som är bokad. Har du frågor som rör just ditt hår och är osäker på vilken behandling du ska välja, ring oss eller maila på hej@salongwillarp.se. Vi erbjuder även möjligheten att boka en konsultation på plats i salongen med en frisör, det bokar du enklast via onlinebokningen.

Prissättning

Alla våra priser är frånpriser och en uppskattad kostnad vad det kommer att kosta hos utifrån vald tjänst, längd och tjocklek på hår. Om behandlingen skulle ta längre tid, eller om det går åt mer material än förväntat tillkommer extra kostnad. Det är kundens ansvar att fråga frisören om en exakt prisuppgift före behandlingen startar.

Betalning

Vi är en kontantfri salong, och hos oss kan betalning göras med kort (ej Amex eller Diners), Klarna, Swish, presentkort och tillgodokvitto. Du kan ej betala via avbetalningstjänster eller faktura.

bottom of page