Bokningsvillkor

När du bokar en tid hos oss godkänner du bokningsvillkoren. Det är ditt ansvar som kund att läsa dessa när du kommer in i salongen och bokar eller ringer oss. När du bokar online kan du ta del av nedanstående information i sista steget. Har du några frågor kring bokningsvillkoren är du välkommen att maila oss på hej@salongwillarp.se.

AVBOKNING

Avbokning ska ske senast 24 timmar före bokad tid, utebliven tid debiteras med 100% av din bokade behandling. Avbokning kan endast ske på telefon/telefonsvararen eller via din profil på onlinebokningen. På helger ber vi er maila om du behöver komma i kontakt med oss. Du kan inte avboka en tid via Instagram eller Facebook.

 

Är du mer än 10 minuter sen förbehåller vi oss rätten att avboka din bokade tid och den ses som utebliven och som påföljd debiteras du enligt vår avbokninspolicy.

AVBOKNING AV HAIRTALK

Vid avbokning av Hairtalkbehandling där hår specialbeställts till dig debiteras du 500:- (kostnaden för frakt/porto för att skicka tillbaka håret till vår leverantör).

DITT ANSVAR SOM KUND

 

När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvar över att håret är rent och fritt från torrshampoo, utväxtsprayer etc. då detta kan påverka håret vid färgbehandlingar och ge ett oönskat resultat. 

 

Om din frisör behöver tvätta igenom håret innan behandlingen kostar detta 490:- utöver din bokade behandling för extra åtgång av tid.

 

Du som kund har ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av hemmafärg, egen brunn etc. Detta för att vi ska kunna göra en sådan rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan skada ditt hår och hårbotten.

 

Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar och vi frisörer ser till att alltid använda så skonsamma preparat och produkter för att nå önskat resultat.

VÅRA PRISER

 

Alla våra priser är frånpriser och en uppskattad kostnad vad det kommer att kosta hos utifrån vald tjänst, längd och tjocklek på hår. Om behandlingen skulle ta längre tid, eller om det går åt mer material än förväntat tillkommer extra kostnad.

BETALNING

Hos oss kan du välja att betala direkt på plats med kort (ej Amex), Swish, presentkort eller tillgodokvitto. Vi tar ej emot kontanter.