BOKNINGSVILLKOR

Avbokning

Avbokning ska ske senast 24 timmar före bokad tid, utebliven tid debiteras till halva priset av din bokade behandling. Avbokning kan endast ske på telefon/telefonsvararen eller via din profil på onlinebokningen. På helger ber vi er maila om du behöver komma i kontakt med oss. Instagram och facebook undanbes helt då risken för att vi missar din avbokning är stor.

Vi ber dig respektera den utsatta tid. Vid sen ankomst, hör gärna av dig så vi vet. Är du mer än 10 minuter sen förbehåller vi oss rätten att avboka din bokade tid och den ses som utebliven.

Avbokning av Hairtalk

Vid avbokning av Hairtalkbehandling där hår specialbeställts till dig debiteras du 500:- för frakt/porto för att skicka tillbaka håret till vår leverantör.

Du som kund har ansvar över följande

  • När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvar över att håret är rent och fritt från torrschampo, utväxtsprayer etc. då detta kan påverka håret vid färgbehandlingar och ge ett oönskat resultat. Om din frisör behöver tvätta igenom håret innan behandlingen kostar detta 490:- utöver din bokade behandling för extra åtgång av tid.
     

  • Du som kund har ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av hemmafärg/sprayblonde, egen brunn osv. Detta för att vi ska kunna göra en sådan rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan skada ditt hår och hårbotten.
     

  • Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar och vi frisörer ser till att alltid använda så skonsamma preparat och produkter för att nå önskat resultat utan att tumma på hårets kvalité.

Boka rätt behandling

Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för dina önskemål, du kan läsa om alla våra behandlingar i vår behandlingsmeny. Har du som kund bokat "fel" behandling så blir du informerad på plats av frisören och ni tillsammans konsulterar fram vad ni hinner göra på den tiden som är bokad. Har du frågor som rör just ditt hår och är osäker på vilken behandling du ska välja, ring oss eller maila på hej@salongwillarp.se. Vi hjälper dig mer än gärna!

Helg-taxa


Vi har en helgtaxa på 15% extra på våra ordinarie priser på behandlingar som utförs på helger. Det är för att all personal kostar mer på helger och tiderna är begränsade. Vi har inte öppet regelbundet på helger, tillgängliga tider finns på vår onlinebokning.

Prissättning

Alla våra priser är från priser, dessa är beräknade utefter förutsättningarna för de olika behandlingarna. Om behandlingen skulle ta längre tid, eller att det går åt mer material än förväntat tillkommer en extra kostnad.

Genom att boka tid hos oss godkänner du bokningsvillkoren.