VÅRA behandlingar

VÅRT FOKUS ÄR DU

#01

Alla besök hos oss inleds med en grundlig konsultation. Vi tror att nyckeln till vår framgång med så många nöjda kunder ligger just i kommunikationen och konsultationen. Att vara lyhörd och se till just dina förutsättningar och önskemål. Utifrån den informationen kan vi vägleda, ge råd kring en frisyr som passar dig och din dagliga hårvårdsrutin med vår expertis.

#02

Hos oss är det en perfekt stund för att ladda ny energi. I vår shampooneringslounge vill vi få dig att komma ner i varv med en avkopplande skalpmassage som har många hälsofrämjande egenskaper. Lättar på huvudvärk, spända muskler och stress samt ökar blodcirkulationen som bland annat motverkar håravfall.

#03

Vi älskar att få vara kreativa med färg. I den skapande processen börjar vi med en grundlig konsultation för att framhäva det bästa hos just dig, det tillsammans med dina önskemål och förutsättningar. Här behöver vi få kännedom om ditt hårs historik, hur du tar hand om håret hemma, vad du behöver från oss och vilket resultat du förväntar dig från dagens besök. Vi kommer gå igenom vilka möjligheter du har, och vi ser ditt besök som en långsiktig relation. Att arbeta så skonsamt och naturligt är en självklarhet från oss, utan att tumma på varken kvalité eller resultat.

#04

När det kommer till styling i slutet av ditt besök, kommer vi med tips om hur du kan förändra och vara kreativ med din nya frisyr. Vi

kommer berätta för dig vad vi arbetar med, vilka produkter vi rekommenderar som passar för ditt hår samt vägleda dig inom din vardagliga rutin.

KUNSKAP, HÅLLBARHET & HÄLSOSAMMA HÅR

Med huvudfokus på kvalité och medvetenhet väljer vi att arbeta med naturlig hårvård och hållbara färger. Rena, veganska hårvårdsprodukter och den ammoniakfria färgen som vi arbetar med gör att vi alltid kan erbjuda hälsosamma hår och en bra miljö för oss frisörer att arbeta i.

Vi ligger alltid i framkant gällande utbildning och kunskap. Vi investerar många timmar varje år på utbildning för att all vår personal ska hålla högsta nivå inom trender, färg, klippning och produktkännedom.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.