Om oss

________
 

det finns en story


2007
 

Allt började med en liten bakgård, i vad som då var Ältas äldsta tvättstuga. Ett fallfärdigt litet hus som skulle byggas om. Vi var två systrar som utbildade oss till frisörer och hade en dröm om en liten frisörsalong. Efter en tids renovering var snart den lilla stugan en väldigt liten, men fullt fungerande frisörsalong.

Resultatet blev att vi började klippa både varandra och kompisar. Det dröjde inte länge innan ryktet spred sig och snart knackade hela grannskapet på för att få sig en klippning. Resten är historia.

.
.
.

2009
 

Vi hade en generationslägenhet i villan där vi bodde. När vi båda systrarna flyttat ut hemifrån och den stod tom flyttade vi från friggebodens 15 kvm till lägenhetens 36 kvm. Det var nu vi började bli mer populära i Älta och de flesta kände till "Systrarna Villarp".

Under 2014 skriver vi kontrakt på ett nybygge i Ältas industriområde. Här började vi planera inför att öppna "Salong Willarp" där vi är belägna idag.

.
.
.
.
.

2015

Drömmen blev till verklighet när vi i september 2015 slog upp dörrarna till Salong Willarp på Grustagsvägen 5 i Älta.

Idag är vi ett härligt gäng på sex tjejer som ständigt söker utveckling och har stor passion för vårt yrke.

Systrarna Villarp har kommit långt från den lilla fallfärdiga tvättstugan och att som systrar tillsammans ha förmånen att leva en gemensam dröm är en glädje vi varje dag förmedlar till våra kunder. Välkommen att besöka Salong Willarp på Grustagsvägen!