OM VÅRA BEHANDLINGAR

Vårt fokus är Du

#01

Alla besök hos oss inleds med en konsultation kring ditt och hår dina önskemål. Vi finns här för att vägleda och ge råd kring en frisyr som passar dig och din dagliga hårvårdsrutin med vår expertis.

#02

Hos oss är det en perfekt stund för att ladda ny energi. I vår schamponeringslounge vill vi få dig att komma ner i varv med en avkopplande skalpmassage som har många hälsofrämjande egenskaper. Lättar på huvudvärk, spända muskler och stress samt ökar blodcirkulationen som bland annat motverkar håravfall.

#03

Vi älskar att få vara kreativa med färg. I den skapande processen börjar vi med en grundlig konsultation för att framhäva det bästa hos just dig tillsammans med dina önskemål och förutsättningar. Här behöver vi få kännedom om ditt hårs historik, hur du tar hand om håret hemma, vad du behöver från oss och vilket resultat du förväntar dig från dagens besök. Vi kommer ge vår expertis om vilka möjligheter du har och vi ser ditt besök som en långsiktig relation. Att arbeta så skonsamt och naturligt är en självklarhet från oss utan att tumma på varken kvalité eller resultat.

#04

När det kommer till styling i slutet av ditt besök kommer vi med tips om hur du kan förändra och vara kreativ med din nya frisyr. Vi kommer berätta för dig vad vi arbetar med, vilka produkter vi rekommenderar som är speciellt anpassade för ditt hår och din vardagliga rutin.