Hår

HAIRTALK

____________

______________________


Marknadens skonsammaste metod

Vår passion är att få vara kreativa med hår. Därför tycker vi att det är extra kul att jobba med mer hår för att få dig att känna dig som snyggast. Vi arbetar med förlängingar och förtjockningar med hår av högsta kvalité.

För oss är det viktigt att håret ser naturligt ut, att du ska känna dig bekväm med det och att ditt egna hår inte tar skada. Därför har vi valt att arbeta med marknadens skonsammaste metod och håller kvalitén.


Vi uppdaterar ofta med före och efter bilder på vår instagram,
kolla gärna där - @salongwillarp


Info om Hairtalk

Vi har valt att endast arbeta med Hairtalks tejpmetod då det är den skonsammanste metoden och bästa håret på marknaden. Oavsett hårkvalité kan Hairtalk hjälpa dig att få håret du alltid drömt om.

Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning. Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Hairtalk sätts i med tejp och sätts om efter ca 8 veckor. Vi garanterar att håret håller för tre omsättningar.

3 Anledningar att välja Hairtalk

01

När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet. 
02

Hairtalk är mer än bara hårförlängning, ändra färg, få stylingen att hålla, forma om din frisyr – möjligheterna är oändliga! 
03

Det skiljer sig drastiskt mellan isättningsmetod, hållbarhet och framförallt resultat! Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick! Detta har vi bevisat gång på gång.

 

Hairtalk

Förlängning
Fyra paket inklusive fullt produktpaket för att du ska kunna sköta ditt hår på det skonsammaste sättet. Självklart ingår inklippning av håret.

 
25 cm                         fr. 4 950 kr
40 cm fr. 6 650 kr
55 cm fr. 8 950 kr
______________________________________________________________________

Förtjockning
Två paket inklusive shampoo, balsam, conditionerspray & borste.
Självklart ingår inklippning av håret.

 
25 cm                        fr.2 950 kr
40 cm fr. 3 750 kr
55 cm fr. 4 950 kr
______________________________________________________________________

Produktpaketet
Innehåller shampoo, balsam, detangler, conditionerspray, inpackning, olja & hårborste. Alla produkter kan även köpas separat (tänk på att detta är ett pris när man köper allt tillsammans)
1790 kr
______________________________________________________________________

Omsättning / Service av Hairtalk
Omsättning av Hairtalk görs var åttonde vecka. Detta är för att garantin ska gälla. Vi ger en garanti på tre omsättningar förutsatt att du följer våra rekommendationer.
 

1 paket 790 kr                        
2 paket 1090 kr
3 paket 1290 kr
4 paket 1590 kr

______________________________________________________________________

Borttagning av hairtalk
Borttagning av fästen. Detta görs även när man beställer nytt hår om man haft
i Hairtalk tidigare.

390 kr / halvtimme
______________________________________________________________________