Ansikte

klassiska ansiktsbehandlingar

____________

______________________

ANSIKTSBEHANDLINGAR
 

Ansiktsbehandling - Klassisk
Vår signaturbehandling.  Vår klassiska ansiktsbehandling som anpassas efter just dig och det din hy behöver. Du väljer
själv hur lång tid du vill boka och därefter skräddarsyr
vi din behandling.

I den klassiska behandlingen igår alltid
Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, (ev. ånga), lätt portömning, mask, lätt massage och avslutande produkter såsom serum, ögon- och dagkräm.

I samråd med oss väljer vi vad vi fokuserar på under din behandling. Områden vi kan fokusera extra på: djuprengöring, lyster, pigmentering och fukt.


30 minuter - 490 kr                
60 minuter - 790 kr                
90 minuter - 1090 kr

____________________________________________
 

AHA-KUR
 

För att få ett snabbt och optimalt resultat inriktat på vad just Du önskar är det rekommenderat att gå en kur med AHA-peeling där man går 1 gång i veckan, 6 gånger med max 2 veckors mellanrum.

Kuren stimulerar cellförnyelsen, underlättar hudens exfolieringsprocess och hjälper till att återfukta på djupet. Den passar alla hudtyper som behöver en kickstart, exempelvis vid acne, linjer, orenheter, pigmenteringar etc.

Ansiktsbehandling - AHA-peeling
Rengöring, hudanalys, AHA-peeling samt avslutande produkter.
30 minuter - 490 kr
Kur - 6 gånger - 2500 kr (bokas via telefon eller på plats i salongen)

________________________________________________

Ansiktsbehandling - AHA-peeling Lyx
Skräddarsydd efter dina behov. Rengöring, hudanalys, AHA-peeling med booster, mask, avslutande produkter.
45 minuter - 590 kr
Kur - 6 gånger - 2990 kr (bokas via telefon eller på plats i salongen)

________________________________________________


regelbundna besök
 

Regelbundna ansiktsbehandlingar är en av de absolut bästa investeringarna för långsiktig skönhet och välmående. Vi vet att den bästa vägen till hållbara resultat är långsiktighet. Att med jämna mellanrum besöka en professionell hudterapeut borde vara lika självklart som frisör eller tandläkare.

En ansiktsbehandling är dessutom ett tillfälle då du får  uppdaterade rekommendationer om nyheter och hudvårdsprodukter som passar just din hud, dina behov och skyddar mot allt det som påskyndar hudens åldrande.


presentkort


Självklart kan du ge bort ett presentkort på alla våra tjänster hos oss på Salong Willarp. Däremot vet vi att få en ansiktsbehandling i present är extra uppskattat. Det är tid för avkoppling och för ett långsiktigt välmående.

varför exuviance?

01
 

Vi jobbar med Exuviance som är vetenskapligt utforskad hudvård. Exuviance hudvårdsprodukter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet.

02
 

Alla Exuviance produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre. Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud.

03
 

Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

04
 

Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne.