Vår meny

ditt besök hos oss

Ditt besök hos oss är en stund som du ger dig själv att bara få bli omhändertagen.
Du är vårt fokus. Vi vet att alla fungerar olika, vi vi respekterar fullt ut om du bara vill
bläddra i en tidning och inte känner för att prata under ditt besök.

Vi vill få dig att trivas!

 

lördagar

Vi finns tillgängliga för Er kunder även på lördagar. Då efterfrågan är stor tillkommer
en helgtaxa på 15% på våra ordinarie priser på alla behandlingar.

BEKRÄFTELSE

När du bokar en tid hos oss får du en boknings-bekräftelse via sms inom fem minuter, dubbelkolla gärna så du har samma inbokade tid i din kalender som oss.


 

PÅMINNELSE

Du kommer få en påminnelse via sms, 48 timmar innan ditt besök. Eftersom vi har 24 timmars avbokningspolicy har du chans att hinna ändra eller avboka din tid.


 

AVBOKNING

Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars ses din tid som utebliven och vi debiterar dig halva priset på din bokade behandling.

Varför debiteras man?
Läs mer om det här.

 

ATT TA MED SIG BARN TILL DITT BESÖK

- Vi vet att pusslet inte alltid går ihop och ibland behöver man ta med sina barn till oss. Vi vill bara uppmärksamma om att övriga kunder i salongen besöker oss för att koppla av och få en lugn stund. Ta gärna mer er något som sysselsätter era barn under er bokade tid.

Vi är vana med att bebisar följer med vid besök hos oss. Meddela detta vid bokning så att vi kan avsätta lite extra tid för er.


Vänligen respektera att inte ta med barn som är förkylda/sjuka. Vi vill inte själva bli smittade och för alla andra kunders skull.
 

LÄMNA OSS NÖJD

Skulle du vara av någon anledning inte bli helt nöjd med ditt besök hos oss, hör av dig! Vi vill att du alltid lämnar oss 100% nöjd. Vi uppskattar om du hör av dig inom en vecka.

OM DU BLIR SEN

Vi ber dig respektera den utsatta tid. Vid sen ankomst, hör gärna av dig så vi vet. Är du mer än 10 minuter sen förbehåller vi  oss rätten att kancellera din bokade tid och den ses som utebliven.