Från tvättstuga till salong

Allt började 2009 på en liten bakgård, i vad som då var Ältas äldsta tvättstuga i ett fallfärdigt litet hus som skulle byggas om. Två systrar, Rebecca och Madeleine, hade utbildat sig till frisörer och hade en dröm om en egen salong. Efter en tids renovering var snart den lilla stugan en väldigt liten, men fullt fungerande frisörsalong på 15 kvm. Systrarna började klippa både varandra och kompisar. Det dröjde inte länge innan ryktet spred sig och snart knackade hela grannskapet på för en klippning.

 

Salongen gick från en hobbyverksamhet till ett heltidsjobbb för tjejerna. Salongen flyttade från friggebodens 15 kvm till en generationslägenhet om 36 kvm i villan där föräldrarna bodde. Det var nu "Systrarna Willarp" började bli mer populära i Älta och ett namn som de flesta kände till.

När drömmen blir till verklighet

 

Under 2014 skrev systrarna på ett kontrakt för ett nybygge i Ältas industriområde. Det var då den riktiga planeringen påbörjades inför att öppna "Salong Willarp" på den plats där Salongen är belägen idag. Drömmen blev till verklighet när systrarna i september 2015 slog upp dörrarna till Salong Willarp på Grustagsvägen 5 i Älta. Mitt i ett industriområde, en lokal med högt i tak, stora fönster och generöst med utrymme. Och det bästa av allt - den familjära känslan håller i sig än idag. Den vi hade när kunderna faktiskt kom hem till oss.

SALONG WILLARP

Grustagsvägen 5, 138 40 Älta

 

HÖR AV DIG

hej@salongwillarp.se

RING OSS

08/772 25 50

HÖR AV DIG TILL OSS