MENY / BRÖLLOP

Vi öppnar bokning av bröllop för 2021 den 1 februari 2021. Det går bra att skicka in intresse för bokning till vår mail hej@salongwillarp.se.

7167ae63-d4ed-4e2f-ac59-96b5f5e2a60f.jpg

DATUM & KONSULTATION 15 min - Kostnadsfri

Först av allt - kolla med oss så just ert datum är ledigt hos oss. Det gör du enklast via telefon eller mail. Efter det bokar du in en konsultation där du får möjligheten att träffa oss för att prata igenom din dag och önskemål. Vi bollar idéer och går igenom praktiska detaljer. Du väljer själv när du vill boka in den, med att rekommendera är så snart du börjar fundera på hår och smink inför bröllopet. Du väljer efter konsultationen om du vill anlita oss förutsatt att ditt datum är ledigt.

PROVDAGEN 45 min - Deposition, 500 kr

När du bestämt dig för att anlita oss bokar vi in en dag då du kommer för en provuppsättning. Vi pratar tillsammans igenom olika alternativ för att se vad som passar bäst för just dig, din klänning och dina smycken. Provuppsättningen bokas in ca 2-4 veckor innan din bröllopsdag.

BRÖLLOPSDAGEN 60 - 120 min - Enligt konsultation

När den stora dagen är här har vi bokat in vilken tid du ska komma till oss, eller om vi kommer till er. Om du och ditt sällskap är fler än fyra personer bokar vi av salongen till enbart er. Vi bjuder på lite bubbel och enklare tilltugg. När ni går får ni med er en liten goodiebag med nödvändigheter till håret under dagen. Vi har även plats för ombyte samt erbjuder vi frukost eller lunch som tillval.

BRUDUPPSÄTTNING

Bruduppsättning med dag för konsultation och provuppsättning. När vi är på salongen bjuder vi på bubbel, lättare tilltugg och en goodiebag.

Bruduppsättning, Tre tillfällen

fr. 4490 kr

BRUDGUM / SÄLLSKAP

Anpassat för den blivande mannen samt ev. bestman eller annan gäst. Denna tjänst är till för kort hår.

Brudgum / Sällskap - 30 min

790 kr

TÄRNA / GÄST - 60 MIN

Lockar, uppsättning, flätor - allt för att tärnorna eller andra gäster i sällskapet ska känna sig fina.

Tärna / Gäst - 30 min

590 kr per påbörjad halvtimme

TILLVAL

Frukost eller lunch - 195 kr / person

Vi rekommenderar lägga till frukost eller lunch (beroende på tid) hos oss för att undvika stress på din stora dag. Vid provdagen kommer vi överens om vad du/ni vill ha.

Vi kommer till er - fr. 795 kr / person

Det kan vara skönt att göra sig ordning på plats. Vill ni att vi kommer ut till er så gör vi vårt bästa för att det ska gå att ordna inom Stockholmsområdet.

INFORMATION

  • Det går ej att boka make up hos oss inför bröllop 2021. Vill du ha med en egen MUA så är det inga problem, prata med oss bara.

  • Tjänsterna som innehåller bubbel, tilltugg och goodiebag dras inte av i priset även om du inte önskar detta.
     

  • När du skickar in din förfrågan om datum önskar vi få information om: datum, tid då du behöver vara redo, plats, antal personer, om du/ni vill vara på salongen eller annan plats.