VARUMÄRKEN

Screen-Shot-2019-09-02-at-2.13_edited.jp

SÅHÄR TÄNKER VI KRING VÅRA VARUMÄRKEN

Att hitta rätt

Vi vet att det är en djungel där ute bland alla hår- och skönhetsprodukter. Marknaden är enorm och att hitta rätt är inte alltid så lätt.

 

En av våra drivkrafter på Willarp's är att just du ska veta precis hur du ska göra med ditt hår hemma och vårt mål är att hitta produkter som passar dig och ditt hår allra bäst.

 

Vi är ju trots allt ett gäng passionerade hårjunkies som älskar att nörda ner oss i produkter och vi älskar utmaningen att hitta rätt för våra kunder - så ta vår hjälp!

När du besöker oss kommer du få tips och råd om vilka produkter som skulle passa dig bäst efter dina förutsättningar och behov. Vår målsättning är att arbeta så naturligt som möjligt utan att tumma på hållbarhet och kvalité.

 

När vi handplockar vårt sortiment väljer vi varumärken som vi vet gör skillnad, står för kvalité, ett hållbart och långsiktigt resultat. Att selektivt välja våra leverantörer för försäljning- samt arbetsprodukter och se till helheten är en stor del i hur vi kan påverka vår bransch i rätt riktning.

 

Vi väljer varumärken som tillhandahåller sulfat -och parabenfria produkter med naturligare ingredienser, förpackningar med minimerad och/eller återvunnen plast och som i vissa fall även går att återanvända för annat bruk.

Våra samarbetspartners

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.