FAQ

Frågor och svar om Corona

Tack för att du visar hänsyn och följer vår policy.

Har du frågor som du inte fått svar på här är du välkommen att höra av dig direkt till salongen via telefon eller via mail.

Senast uppdaterad: 31 oktober 2020

Har ni öppet?

Ja, vi har öppet. Våra dörrar står öppna men vi följer noga utvecklingen i realtid och tar myndigheternas rekommendationer på största allvar.

Vad gör ni för att minska smittspridning och vad ska jag tänka på?
 

 • När du kommer till oss måste du direkt tvätta händerna samt innan du går ifrån oss.
   

 • Våra kunders och personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Vi har utökade rutiner för städning av samtliga miljöer. Alla ytor såsom frisörplatser, dörrhandtag, kortterminal etc. tvättas med desinfektionsmedel återkommande varje dag. Handsprit finns att tillgå i receptionen för kunder.

 • Vi står utspridda i salongen. Hos oss sitter man långt ifrån varandra och den du kommer ha närmst kontakt med är din frisör.

 • Att du som kund är frisk när du kommer till oss är en självklarhet, och så även för oss som jobbar här. Vid minsta symtom på sjukdom är det hemgång. Detta gäller både dig som kund och oss som personal. Därför kan det hända att vi ringer dig med kort varsel och ändrar din bokade tid.

 • Vi ber er komma direkt i anslutning till er tid och utan sällskap. Det för att hålla nere antalet personer som rör sig i lokalen samtidigt.

Vad gör era medarbetare på plats?

Handsprit finns tillgängligt i salongen. Det finns även på allas egna arbetsvagnar och används regelbundet av samtlig personal. Framförallt är vi extremt noga med våra medarbetares hälsa och vi har noga rutiner om att man stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom.

Hur ser avbokningspolicyn ut?
 

Under Pandemin har vi en 4 timmars avbokningspolicy. Du måste avboka din tid om du känner dig det minsta sjuk. Självklart hjälper vi dig att boka en ny tid. Om du uteblir eller vid sen avbokning debiteras halva priset av behandlingen du bokat.

I vilket läge ska jag undvika att besöka er?

På samma sätt som vi tar vårt ansvar på plats ber vi dig som kund att ta ditt ansvar genom att:

 

 • Vänta med att besöka oss minst två veckor efter hemresa om du har rest till ett riskområde. Uppdaterad lista på riskområden finner du hos Folkhälsomyndigheten.
   

 • Inte besöka oss om du nyligen varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Coronavirus, Covid-19.
   

 • Stanna hemma om du är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning.

SALONG WILLARP