Kontakt

________

Tidsbokning

________

Tidsbokning 08-772 25 50


Vi kan tyvärr inte ta emot bokningar eller avbokningar
via mail, ring oss gärna så hjälper vi dig.


Avbokning sker  och skall alltid ske 24 timmar i förväg. Uteblivden tid debiteras.


Följ oss

________

Följ oss på sociala medier för senaste uppdateringarna och nyheterna. Vi finns både på Instagram och Facebook.

Besök oss

________

Grustagsvägen 5
138 40 Älta


Öppettider

________
Måndag09.30 - 18.00
Tisdag07.00 - 19.00
Onsdag08.00 - 19.00
Torsdag09.00 - 19.00
Fredag08.00 - 16.00
LördagStängt / Enl. ök.
SöndagStängt


lördagar

________

Vi finns tillgängliga för Er kunder även på lördagar. Då efterfrågan är stor tillkommer en helgtaxa på 15% på våra ordinarie priser på alla behandlingar.

  • Vi kan tyvärr inte tar emot bokningar eller avbokningar via formuläret.

Information
 


PARKERING
Det finns parkeringsplatser utanför salongen.


BUSS
Närmsta busshållplatser är Sigfridsborgsskolan  (ca. 5 min promenad), Linblomsvägen (ca. 10 min promenad) och Älta gård (ca. 15 min promenad).

DITT BESÖK
Ditt besök hos oss är till för att du ska få en stund för dig själv. Vi vet att alla fungerar olika, vi respektar fullt ut om du bara vill bläddra i en tidning och inte känner för att prata under ditt besök. Vi vill få dig att trivas!


LÄMNA OSS NÖJD
Skulle du vara av någon anledning inte bli helt nöjd med ditt besök hos oss, hör av dig! Vi vill att du alltid lämnar oss 100% nöjd. Vi uppskattar om du hör av dig inom en vecka. 

BARN PÅ SALONGEN
 


Vi vet att pusslet inte alltid går ihop och ibland behöver man ta med sina barn till oss. Vi vill bara uppmärksamma om att övriga kunder i salongen besöker oss för att koppla av och få en lugn stund. Ta gärna mer er något som sysselsätter era barn under er bokade tid.


Vi är vana med att bebisar följer med vid besök hos oss. Meddela detta vid bokning så att vi kan avsätta lite extra tid för er.

Vänligen respektera att inte ta med barn som är förkylda/sjuka. Vi vill inte själva bli smittade och för alla andra kunders skull.
 

Avbokning
 


Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras halva priset på din bokade behandling. 

Avbokning kan endast ske på telefon
/telefonsvararen eller via din profil på online-bokningen. Mail och facebook undanbes då risken för att vi missar din avbokning är stor.

När du bokar en tid hos oss får du en boknings-bekräftelse via sms, dubbel-kolla gärna så du har samma inbokade tid i din kalender som oss. Du får även en påminnelse 48 timmar innan, för att du ska hinna planera in ditt besök hos oss.

Vi ber dig respektera den utsatta tid. Vid sen ankomst, hör gärna av dig så vi vet. Är du mer än 10 minuter sen förbehåller vi oss rätten att kancellera din bokade tid och den ses som utebliven.

VARFÖR DEBITERAS MAN?

Läs mer om det här.

lediga tjänster

Just nu finns inga lediga tjänster hos oss. Men vi är alltid öppna för spontanansökningar.