VÅRT FOKUS LIGGER PÅ DIG OCH DET DU BEHÖVER JUST IDAG

#01 Alla besök hos oss inleds med en konsultation kring ditt och hår dina önskemål. Vi finns här för att vägleda och ge råd kring en frisyr som passar dig och din dagliga hårvårdsrutin med vår expertis.

#02 Hos oss är det en perfekt stund för att bara vara med dig själv. I vår schamponeringslounge vill vi få dig att komma ner i varv med en avkopplande skalpmassage som har många hälsofrämjande egenskaper. Lättar på huvudvärk, spända muskler och stress samt ökar blodcirkulationen som bland annat motverkar håravfall.

#03 När det kommer till styling i slutet av ditt besök kommer vi med tips om hur du kan förändra och vara kreativ med din nya frisyr. Vi kommer berätta för dig vad vi arbetar med, vilka produkter vi rekommenderar som är speciellt anpassade för ditt hår och din vardagliga rutin.

Klassisk Klippning

JUNIOR STYLIST

Klippning 45 min - 495 kr

Klippning 60 min - 650 kr
Klippning 75 min -  840 kr

TOP STYLIST

Klippning 45 min - 595 kr

Klippning 60 min - 750 kr
Klippning 75 min - 950 kr

Vår klassiska klippning som passar både för dam & herr.

 

45 minuter - För dig som vill behålla din nuvarande frisyr och inte behöver en längre konsultation. Passar dig som vet vad du vill ha och inte behöver klippa mer än 2 cm. Tvätt och föning ingår (ej styling). Passar även de flesta herrar.

60 minuter - Vår populäraste klassiska klippning. Tvätt, föning och styling ingår. Passar för damklippning samt för herrar som inte vill använda maskin vid klippning.

75 minuter - För dig som har ett mycket tjockt/långt hår och vet att det brukar ta långt tid vid besöket eller för dig som vill ha 60 minuter klippning och 15 minuters extra styling. Tvätt, föning och styling ingår.

Klippning - Lyx

JUNIOR STYLIST

90 min - 995 kr

TOP STYLIST

90 min - 1150 kr

Vår signaturbehandling

Unna dig en extra stund att varva ner med våra lyxiga klippning där vi inkluderar både hårkur och styling.

 

Vi startar behandlingen med en grundlig konsultation därefter väljer vi ut en vårdande hårkur med en boost av essentiella oljor som passar just ditt hår. Du får en de-stress hårbottenmassage i våra massagestolar med varm handduk och klippningen avslutas med en lyxig styling.

Klippning - Stammis

JUNIOR STYLIST

30 min - 400 kr

TOP STYLIST

30 min - 490 kr

Vår "Stammis" klippning är för dig med kort hår, framförallt för herrar och som vill ha maskinkort på sidorna. Du kommer till oss regelbundet med max 5 veckor mellan dina besök.

Klippning - Puts

JUNIOR STYLIST

15 min - 200 kr

TOP STYLIST

15 min - 250 kr

En quickfix av kort hår där vi fixar till sidorna, runt öron och nacke med maskin. Perfekt att hålla efter din frisyr. Passar även för dig som vill klippa luggen.

Klippning - Barn

JUNIOR STYLIST

30 min - 360 kr

TOP STYLIST

30 min - 400 kr

Barnklippning t.o.m. 10 år. Vi önskar att barnets hår är nytvättat och utrett/borstat ordentligt då hårtvätt ej ingår. 


Barn över 10 år eller barn som behöver mer tid/hårtvätt bokas som en Klippning - 45 min.