MENY / KLIPPNING

Alla våra priser i menyn är från priser och kan komma att justeras ifall det tar längre tid än eller det går år mer material än förväntat.

 

Priserna visar Junior Stylist & Top Stylist.

DAM & HERR

KLIPPNING - 60 MIN

Vår klassiska klippning som inkluderar konsultation, shampoonering i våra massagestolar, hårbottenmassage samt föning/styling. Passar för både dam & herr. Vi rekommenderar alla nya kunder att boka denna klippning hos oss.

Klippning, 60 min

680 kr - 780 kr

KLIPPNING - 45 MIN

Klippning för dig som redan är kund hos oss och vi rekommenderat dig att boka denna vid ditt besök. Det här är en klippning för dig som inte behöver någon längre konsultation och vet hur du vill ha det. Klippningen inkluderar snabb konsultation, shampoonering i våra massagestolar samt enklare föning/styling. Passar för både dam & herr.

Klippning, 45 min

495 kr - 595 kr

KLIPPNING + K18

K18 KLIPPNING - 60 MIN Nyhet!

Är ditt hår skadat av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar eller hårtvättar? Nu kan du kombinera en klippning med kuren K18. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt.

 

Den här klippningen innehåller konsultation, shampoonering i våra massagestolar, hårbottenmassage, K18 kur som återställer skadat hår samt föning/styling.

Läs mer om hur K18 fungerar här.

Klippning, 60 min

890 kr - 990 kr

 

DAM / LÅNGT HÅR

KLIPPNING - LYX

Uppgradera din klippning till vår signaturbehandling! Så mycket kärlek till ditt hår och du får en stund att varva ner. Vi startar behandlingen med en grundlig konsultation därefter skapar vi en skräddarsydd hårkur som passar just ditt hår. Du får en skön hårbottenmassage i våra massagestolar, hårkur med varm handduk och klippningen avslutas sedan med en hållbar styling. En varmt rekommenderad behandling hos oss!

Klippning Lyx, 1 tim 30 min

1020 kr - 1170 kr

KLIPPNING - LUGG

En lugg kan behövas trimmas mellan varven. Strunta i nagelsaxen hemma i badrummet och boka in en kvart hos oss så får du den perfekt. Passar för dig som vill hålla efter/klippa luggen helt enkelt.

Klippning Lugg, 15 min

200 kr - 250 kr

KLIPPNING - SERVICE

För dig som stamgäst bjuder vi på en luggklippning om du kommer inom 4 veckor efter ditt senaste besök. Passar även att boka om du vill göra en enklare justering av din lugg eller av din klippning (exempelvis passar denna för dig med ett tjockt eller lockigt hår som behöver få tvätta igenom håret hemma och känna efter).

Klippning Service, 15 min

Kostnadsfri

 
NYHET

HERR / KORT HÅR

KLIPPNING - STAMMIS

Vår "Stammis" klippning är för dig med kort hår, framförallt för herrar och som vill ha maskinkort på sidorna & nacke. Du kommer till oss regelbundet med max 5 veckor mellan dina besök och vill behålla liknande frisyr.

Klippning Stammis, 30 min

420 - 510 kr

KLIPPNING - FADE

Passar framförallt för herrklippningar där du vill ha en fade, vilket innebär rakning med maskin från 0 mm på sidor & nacke. Klippningen görs i torrt hår, så viktigt är att komma nytvättad i håret då shampoonering ej ingår.

Klippning Fade, 60 min

690 kr

KLIPPNING - PUTS

Håll efter din klippning. Så perfekt att göra mellan dina klippningar. Vi putsar och snyggar till kort hår där vi fixar sidorna, runt öron och nacke med maskin.

Klippning Puts, 15 min

200 - 250 kr

KLIPPNING + TOUCH UP

Passar för dig med kort hår /passar bra för herrar. Vi gör en touch up på din färg som gör det mer livfullt och kan även dämpa din solblekta färg samt melera gråa hår. Tillsammans kommer vi fram till något som blir naturligt och snyggt. Klippning ingår.

Klippning Puts, 75 min

900 - 1020 kr

 

BARN & JUNIOR

KLIPPNING - BARN

För våra yngsta kunder erbjuder vi barnklippning t.o.m. 10 år. Vi önskar att barnets hår är nytvättat och utrett/borstat ordentligt då hårtvätt ej ingår. Behövs mer tid eller om ni önskar lägga till hårtvätt - boka då en "Juniorklippning".

Klippning Barn, 30 min

420 kr

KLIPPNING - JUNIOR

Klippning för junior 11-13 år. Hårtvätt ingår om det önskas.

Klippning Junior, 45 min

490 - 590 kr