DAM & HERR

Klippning - 60 min

Vår klassiska klippning som inkluderar konsultation, shampoonering i våra massagestolar, hårbottenmassage samt föning/styling. Passar för både dam & herr. Boka alltid denna klippning om du är ny kund hos oss.

Klippning 60 min - 650 kr - 750 kr

Klippning - 45 min

Klippning för dig som redan är kund hos oss och vi rekommenderat dig att boka denna vid ditt besök. Det här är en klippning för dig som inte behöver någon längre konsultation och vet hur du vill ha det. Klippningen inkluderar snabb konsultation, shampoonering i våra massagestolar samt enklare föning/styling. Passar för både dam & herr.

Klippning 45 min - 495 kr - 595 kr

DAM / LÅNGT HÅR

Klippning - Lyx

Uppgradera din klippning till vår signaturbehandling som inkluderar en behandling som arbetar på molekylärnivå med de bästa från naturen och tekniken med hudvårdsingredienser. Vi startar behandlingen med en grundlig konsultation därefter skapar vi en skräddarsydd hårkur som passar just ditt hår. Du får en de-stress hårbottenmassage i våra massagestolar, hårkur med varm handduk och klippningen avslutas med en hållbar styling.

Klippning Lyx, 90 min - 995 kr - 1150 kr

Klippning - Lugg

Passar för dig som vill hålla efter/klippa luggen.

Klippning Lugg, 15 min - 200 kr - 250 kr

 
NYHET

HERR / KORT HÅR

Klippning - Stammis

Vår "Stammis" klippning är för dig med kort hår, framförallt för herrar och som vill ha maskinkort på sidorna & nacke. Du kommer till oss regelbundet med max 5 veckor mellan dina besök.

Klippning Stammis, 30 min - 400 kr - 490 kr

Klippning - Fade   NYHET

Passar framförallt för herrklippningar där du vill ha en fade, vilket innebär rakning med maskin från 0 mm på sidor & nacke. Klippningen görs i torrt hår, så viktigt är att komma nytvättad i håret då shampoonering ej ingår.

Klippning Fade, 60 min - 690 kr

Klippning - Puts

En puts av kort hår där vi fixar till sidorna, runt öron och nacke med maskin. Perfekt att hålla efter din frisyr.

Klippning Puts, 15 min - 200 kr - 250 kr

Klippning + Touch up    NYHET

Vi gör en snabb touch up på din färg som gör det mer livfullt. Färgen kan även dämpa din solblekta färg och melera gråa hår. Klippning ingår.

Klippning + Touch up, 75 min - 890 kr - 990 kr

 

BARN & JUNIOR

Klippning - Barn

Barnklippning t.o.m. 10 år. Vi önskar att barnets hår är nytvättat och utrett/borstat ordentligt då hårtvätt ej ingår. Behövs mer tid boka då en juniorklippning.

Klippning Barn, 30 min - 400 kr

Klippning - Junior

Klippning för junior 11-13 år. Hårtvätt ingår om så önskas.

Klippning Junior, 45 min - 495 - 595 kr

 

SALONG WILLARP

Grustagsvägen 5, 138 40 Älta

 

HÖR AV DIG

hej@salongwillarp.se

RING OSS

08/772 25 50

HÖR AV DIG TILL OSS