0I2A9612.jpg

VÅRA BEHANDLINGAR
KLIPPNING

Boka tid

KLIPPNING

 

 

 

Willarp's klippning passar för alla och är vår mest bokade klippning. Du får en lyxig stund hos oss där vi startar med en konsultation som följs av hårtvätt i våra sköna massagestolar. Vi avslutar klippningen med föning / styling av ditt hår.

60 minuter 

Hairstylist fr. 740 kr / Top Hairstylist fr. 790 kr

Boka tid
17888925302310789.jpg

Klippning - Kort hår

 

Passar för dig med hår som inte är längre än 10 cm. Behandlingen inkluderar konsultation, shampoonering i våra massagestolar, skalpmassage samt föning/styling. Önskar du en helt ny look ber vi dig boka "Klippning".

45 minuter

Hairstylist fr. 560 kr / Top Hairstylist fr. 600 kr

Klippning - Stammis

Går endast att boka tillsammans med din frisör

Vår "Stammis" klippning är för dig med kort hår och som vill ha maskinklippt på sidor & nacke. Du kommer till oss regelbundet med max 5 veckor mellan dina besök och vill behålla liknande frisyr.

 

30 minuter
Hairstylist fr. 480 kr / Top Hairstylist, fr. 510 kr

Klippning - Puts

 

För dig som vill putsa ditt kortklippta hår på sidor och nacke med maskin, klippa din lugg eller raka hela huvudet med maskin.

15 minuter

Hairstylist fr. 220 kr / Top Hairstylist, fr. 250 kr

Klippning - Barn

 

För våra yngsta kunder erbjuder vi barnklippning till och med 7 år. Håret behöver vara rent och borstat innan besöket (hårtvätt ingår ej).

30 minuter

 fr. 430 kr

Klippning - Junior

 

Passar för våra kunder mellan 8-12 år. Hårtvätt ingår om önskas, om barnet når upp till shampooneringshandfatet. Vi önskar att håret är borstat innan besöket.


45 minuter

Hairstylist fr. 560 kr / Top Hairstylist fr. 600 kr

Konsultation - Klipp / Färg

 

Funderar du på en helt ny klippning, färg eller både och? Boka en konsultation med en av våra frisörer så bollar vi önskemål, förutsättningar och möjligheter.


15 minuter

150 kr

Extra tid

 

Våra behandlingar är frånpriser, men uträknat efter att hålla oss till det priset och tiden. Vi debiterar för varje påbörjad kvart om besöket tar längre tid av olika anledningar. Vet man redan innan att du brukar behöva mer tid kan du lägga till "Extra tid - 15 min" som tillval.


15 minuter

200 kr