0I2A9938.jpg

Lär dig mer om K18

Det här är K18

K18 återställer skador på ditt hår. Mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt. Ju mer skadat håret är - desto bättre blir resultatet. 

 

K18Peptide™ är molekylen och genombrottet hårindustrin väntat på. Kliniskt bevisat att återställa skador på håret på endast fyra minuter. K18Peptide™ återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga tillstånd. Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret.

Vad är K18?

K18Peptide™ är resultatet av samarbete med hudvårdsforskare och den ledande europeiska bioteknikforskaren professor Artur Cavaco Paulo och hans team. De har kartlagt hela den mänskliga keratin protein kedjan under ett decennium och utformat biomimetisk teknologi som styr hårfibrernas form och beteende och förmågan att faktiskt återställa kemiska skador (Biomimetik efterliknar förebilder i biologiskt liv i naturen. Kardborreband är ett exempel på en tillämpning som hämtat sin inspiration från växtriket). K18Peptide™ är unikt. Det är en patenterad bioaktiv peptid som kommer att bana väg för nästa generations hårvård. Ingen mer kosmetisk kemi – allt detta är biovetenskap!

Visste du det här om hår?

När vi tänker på hår är det enklast att jämföra med många olika stegar som har vridits för att skapa keratinkedjan. Dessa stegar stannar på plats tack vare svavelbindningar. De hålls samman och finns i cortex, medulla och fjällskiktet. När stegarna skadas är det inte bara de enskilda stegpinnarna som går sönder, det är hela stegen inklusive sidostyckena och alla kopplingar mellan flera stegar som hålls samman av elektrostatisk dragningskraft.

 

K18 binder effektivt samman hela stegen, dvs ”stegpinnar och sidostycken”. Resultatet blir bestående och håret blir friskt och 100% läkt. K18 är den första produkten som skapar en bestående bro mellan stegpinnarna (den joniska tvärbindningen mellan de trasiga svavelbindningarna).

Efter en K18-behandling är håret återställt, men som alltid kommer yttre påverkan så som plattning, föning, blekning, färgning m.m. skada håret på nytt. Detta löser du enkelt med enkelt med en ny K18-behandling.

Vill du veta hur du kan fortsätta boosta ditt hår hemma med en K18 kur?

Fråga din frisör!

logo-kevin_edited_edited_edited.png
logo-living%20proof_edited_edited_edited.png
logo-abc_edited_edited_edited.png
2060746_edited.png
a53733a6ca53629d4df0234edaa4f339.png
logo-hairtalk_edited_edited_edited.png
logo_k18_06716e42-ba23-45c6-91fc-29138bb0dd39_480x480_edited.png