Våra behandlingar

HAIRTALK

MARKNADENS SKONSAMMASTE METOD

Vår passion är att få vara kreativa med hår. För oss är det viktigt att håret ser naturligt ut, att du ska känna dig bekväm med det och att ditt egna hår inte tar skada. Därför har vi valt att arbeta med marknadens skonsammaste metod och håller kvalitén.

Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden.

Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning. Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Hairtalk sätts i med tejp och sätts om efter ca 8 veckor. Vi garanterar att håret håller för tre omsättningar.
 

Vi är en av tio salonger i hela Sverige som utför flest behandlingar med varje år. Vi vet vad vi gör och Du är alltid trygg i våra händer.

Förlängning

4 paket 25 cm - 5120 kr
4 paket 40 cm - 6895 kr
4 paket 55 cm - 9400 kr

I priserna ingår fyra paket Hairtalk Extensions inklusive fullt produktpaket för att du ska kunna sköta ditt hår på det skonsammaste sättet. Självklart ingår inklippning av håret.

Utifrån konsultationen hos oss kommer vi avgöra hur många paket det kommer gå åt för just dig. Det varierar mellan tre till fem paket, fyra paket är det vanligaste.

Förtjockning

2 paket 25 cm - 2950 kr
2 paket 40 cm - 3790 kr
2 paket 55 cm - 4990 kr

I priserna ingår två paket Hairtalk Extensions inklusive shampoo, balsam, conditionerspray & borste. Självklart ingår inklippning av håret.

Utifrån konsultationen hos oss kommer vi avgöra hur många paket det kommer gå åt för just dig. Det varierar mellan ett till tre paket, två paket är det vanligaste.

Service

Omsättning 1 paket - 790 kr
Omsättning 2 paket - 1090 kr
Omsättning 3 paket - 1290 kr
Omsättning 4 paket - 1590 kr
Omsättning 5 paket - 1790 kr

Borttagning av Hairtalk - 400 kr

      30 min

Omsättning av Hairtalk - Görs var 6-8:e vecka. Detta är för att garantin ska gälla. Vi ger en garanti på tre omsättningar förutsatt att du följer våra rekommendationer.

Borttagning av fästen - Detta görs när du inte längre vill ha Hairtalk eller när man beställer nytt hår och du haft i Hairtalk tidigare.

Service - Vi hjälper till med 1-2 fästen som kan ha glidit isär eller känns felplacerade mellan dina omsättningar vid max.1 tillfälle mellan dina omsättningar kostnadsfritt.

Skötselråd

 • Tänk på att tvätta dina fästen noggrant, gärna 2 gånger för att få bort alla orenheter.
   

 • Sätt om ditt Hairtalk hår i en intervall på 6-8 veckor.
   

 • Sov med håret i en fläta eller tofs så att inte dina fästen rör på sig under natten, på det sättet håller dom sig finare längre.
   

 • Gå aldrig och lägg dig med blött hår, detta kan skada både hår och fästen.
   

 • Borsta igenom håret noggrant varje dag för att undvika tovor.
   

 • Undvik att bada i saltvatten och klor då håret torkas ut och kan bli missfärgat.
   

 • För att garantin ska gälla för ditt Hairtalk så måste du använda de produkter som medföljer. Rådfråga oss alltid innan du använder andra produkter till håret.

  Har du funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss!


   

 

PRODUKTER