MENY

Hairtalk

MARKNADENS SKONSAMMASTE METOD

Vår passion är att få vara kreativa med hår. För oss är det viktigt att håret ser naturligt ut, att du ska känna dig bekväm med det och att ditt egna hår inte tar skada. Därför har vi valt att arbeta med marknadens skonsammaste metod och håller kvalitén.

Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning. Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Hairtalk sätts i med tejp och sätts om efter ca 6-8 veckor. Vi garanterar att håret håller för tre omsättningar.Vi är en av tio salonger i hela Sverige som utför flest behandlingar med varje år. Vi vet vad vi gör och Du är alltid trygg i våra händer.

Hairtalks tejpextensions

Hairtalk kommer i 6 olika fästen som alla har sina egenskaper. 65 färger som man kan blanda till oändliga färgkombinationer och skräddarsy med vår egna Colour Plus färg.

Hairband

Den snabbaste lösningen för dig som inte vill ha permanenta extensions men fortfarande önskar ett långt och fylligt hår på 5 minuter. Detta ger dig möjligheten att själv välja exakt hur du vill att din dag ska se ut.

Top of the head

Den moderna hårdelen som du enkelt fäster med hjälp av 4 clips. Hårdelen är 50cm lång och kommer med en lång lugg som din frisör hjälper dig att klippa till en önskad look.

​HAIRTALK - FÖRLÄNGNING

I våra angivna priser ingår fyra paket Hairtalk Extensions inklusive fullt produktpaket för att du ska kunna sköta ditt hår på det skonsammaste sättet. Utifrån konsultationen hos oss kommer vi avgöra hur många paket det kommer gå åt för just dig. Det varierar mellan tre till fem paket, men fyra paket är det vanligaste.

4 paket, längd 25 cm + fullt produktpaket & inklippning

5120 kr

4 paket, längd 40 cm + fullt produktpaket & inklippning

6895 kr

4 paket, längd 55 cm + fullt produktpaket & inklippning

9400 kr

​HAIRTALK - FÖRTJOCKNING / VOLYM

I våra angivna priser ingår två paket Hairtalk Extensions inklusive shampoo, balsam, conditionerspray & borste. Utifrån konsultationen hos oss kommer vi avgöra hur många paket det kommer gå åt för just dig. Det varierar mellan ett till tre paket, två paket är det vanligaste.

2 paket, längd 25 cm + produktpaket & inklippning

2950 kr

2 paket, längd 40 cm + produktpaket & inklippning

3790 kr

2 paket, längd 55 cm + produktpaket & inklippning

4990 kr

​HAIRTALK - SERVICE

Omsättning av Hairtalk - Görs var 6-8:e vecka. Detta är för att garantin ska gälla. Vi ger en garanti på tre omsättningar förutsatt att du följer våra rekommendationer. Du kan inte boka omsättning online, detta bör du göra när du är på plats hos oss. Gör du en omsättning i samband med en behandling drar vi av 200 kr på prislistan nedan.

Borttagning av fästen - Detta görs när du inte längre vill ha Hairtalk eller när man beställer nytt hår och du haft i Hairtalk tidigare.

Service - Vi hjälper till med 1-2 fästen som kan ha glidit isär eller känns felplacerade mellan dina omsättningar vid max.1 tillfälle mellan dina omsättningar kostnadsfritt.

Omsättning 1 paket + tvätt & styling*

60 min - 1180 kr

Omsättning 2 paket + tvätt & styling*

1 tim 15 min - 1380 kr

Omsättning 3 paket + tvätt & styling*

1 tim 30 min - 1580 kr

Omsättning 4 paket + tvätt & styling*

2 tim - 1780 kr

Omsättning 5 paket + tvätt & styling*

2 tim 15 min - 1980 kr

Borttagning av Hairtalk (ej tvätt, boka till detta om du önskar)

30 min - 420 kr

* Gör du en omsättning i samband med en behandling drar vi av 200 kr på priset

 

SKÖTSELRÅD

 • Tänk på att tvätta dina fästen noggrant, gärna 2 gånger för att få bort alla orenheter.
   

 • Sätt om ditt Hairtalk hår i en intervall på 6-8 veckor.
   

 • Sov med håret i en fläta eller tofs så att inte dina fästen rör på sig under natten, på det sättet håller dom sig finare längre.
   

 • Gå aldrig och lägg dig med blött hår, detta kan skada både hår och fästen.
   

 • Borsta igenom håret noggrant varje dag för att undvika tovor.
   

 • Undvik att bada i saltvatten och klor då håret torkas ut och kan bli missfärgat.
   

 • För att garantin ska gälla för ditt Hairtalk så måste du använda de produkter som medföljer. Rådfråga oss alltid innan du använder andra produkter till håret.

  Har du funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss!

hairtalkshampoo200ml.jpg

Shampoo

Hairtalk

Hairtalk shampoo är ett fuktgivande shampoo som är speciellt utvecklat för Hairtalks skonsamma fästen. Shampoot är milt och självrengörande och gör att tejpen håller sig månad efter månad. Det är viktigt att tvätta rent Hairtalksfästen för att förlänga livsländen och undvika beläggning som försvårar omsättning av dina Hairtalk extensions. 

Användning: Massera in mellan och på alla fästen för att se till att dom blir rengjorda. Upprepa 2 gånger. Skölj rikligt så inga shampoorester ligger kvar.

hairtalkbalsam200ml.jpg

Balsam

Hairtalk

Hairtalk conditioner /Balsam är nyckeln till det perfekta resultatet. Balsamet reder skonsamt ut längderna samtidigt som det skyddar håret mot värme. Utvecklat för att vårda och förlänga hållbarheten på Hairtalk exstensions.

Användning: Applicera balsamet efter tvättning i handdukstorkat hår. Balsamet sköljs ej ur utan lämnas kvar i håret.

Detangler

Hairtalk

Detangler är en fuktgivande och utredande spray som ska användas om håret trasslat ihop sig. När Detangler behövs är det också dags att göra en inpackning med Hairtalk Repair Cream. Hjälper till att vårda och förlänga hållbarheten på ditt Hairtalk hår. Ett bra komplement när man är utomlands eller under sommaren när håret behöver extra mycket vård.

Conditioner

Hairtalk

Detangler är en fuktgivande och utredande spray som ska användas om håret trasslat ihop sig. När Detangler behövs är det också dags att göra en inpackning med Hairtalk Repair Cream. Hjälper till att vårda och förlänga hållbarheten på ditt Hairtalk hår. Ett bra komplement när man är utomlands eller under sommaren när håret behöver extra mycket vård.

Repair Cream

Hairtalk

En fuktgivande inpackning som utför magi på torra hår! Inpackningen ska verka minst 15-30min, minst en gång i veckan. Kom ihåg att efter användning alltid avsluta med Hairtalk Balsam.

Treatment Fluid

Hairtalk

En mjukgörande och fuktgivande olja som ger extra glow till håret. Applicera oljan i topparna i antingen fuktigt eller torrt hår. Gör att håret blir mer följsamt och mindre statiskt. Innehåller värmeskydd.

SALONG WILLARP