HAIR FOR MEN

Med HFM
Med HFM

press to zoom
Med HFM
Med HFM

press to zoom
Före
Före

press to zoom
Med HFM
Med HFM

press to zoom
1/3

HAIR FOR MEN

Efterfrågan har varit hög på en riktigt bra hårersättning för män. Det är ingen hemlighet att manligt håravfall är vanligt och för många känns det riktigt jobbigt. Med den skonsamma och naturtrogna hårplatta kan vi erbjuda hårersättning för män som lider av håravfall så att de äntligen ska kunna känna sig som sig själva igen. För många sitter en stor del av identiteten i håret – vår hårdel gör det möjligt att återta sin identitet!

 

 • HFM, hårersättning för män, är en hårplatta för män som med ett skonsamt silikonbaserat lim fästs på huvudet.
   

 • Det ger en trygg komfort både dag och natt. Du kan sova, träna och arbeta med hårplattan på.
  Tvätt och styling utförs precis som vanligt, men användning av tillhörande produkter rekommenderas.
   

 • Denna hårdel håller i 4-8 veckor beroende på skötsel, därefter krävs en service.Den optimala tidsintervallen är 5 veckor för ett återbesök.
   

 • Tack vare den tunna artificiella skalpen på 0,04 mm anpassar sig efter kundens huvud och kan användas på alla män, den både känns och ser det naturligt ut. Limmet är vattentätt och tåligt så att du som kunden kan känna dig trygg i att hårplattan sitter på plats.
   

 • Hårplattan kommer i längden 15 cm men går att anpassa efter kundens önskemål när det kommer till färg, form, längd och vilket håll som håret ska läggas åt

 

Så går det till
 

Först bokar du in en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans kommer fram till dina exakta behov och du beskriver vad du har för önskan. Sedan beställer din vi din nya hårplatta som matchar din egen hårfärg. När vi väl har bokat in en ny tid för HFM-plattan, är det äntligen dags att få det hår som du alltid har önskat att få tillbaka.

Behandlingen inleds med att raka av hår endast där du ska ha plattan, sen fästs den med ett skonsamt silikonbaserat lim. Den artificiella skalpen andas helt naturligt och du kan leva precis som vanligt och använda dina vanliga produkter. Bada bastu, träna, sova – ja, du kan leva på precis som vanligt!