FÄRG

MENY

Alla våra priser för färgningar är frånpriser, dessa är beräknade utefter förutsättningarna för de olika behandlingarna. Om behandlingen skulle ta längre tid, eller att det går åt mer material än förväntat tillkommer en extra kostnad. Skulle du vara osäker på vilken behandling som passar just dig bäst, tveka inte på att höra av dig till oss! Priserna visar från vårt lägsta pris utifrån våra stylistnivåer

BOTTENFÄRG

Vi färgar din utväxt i passande färg till det övriga håret. Din utväxt är inte mer än 3 cm  vilket motsvarar ca 3 månader sedan ditt senaste besök. Vill du fräscha upp dina längder med en nyansering (görs i shampooneringen), boka då en "Helfärg" istället.

I behandlingen ingår

Konsultation, bottenfärgning, hårtvätt i våra massagestolar samt enklare styling (dvs. snabb föning av ditt hår).

Bottenfärg, 1 tim 30 min

Hairstylist - fr. 1220 kr

Top Hairstylist - fr. 1290 kr

Bottenfärg + Klippning, 2 tim

Hairstylist - fr. 1650 kr

Top Hairstylist - fr. 1790 kr

HELFÄRG

Helfärg innebär att hela håret färgas/tonas i en färg och passar för dig som vill byta ton, vill fräscha upp din nuvarande färg eller få ett mörkare resultat. Vill du bli ljusare i håret rekommenderar vi dig att välja en av våra "Kreativa färgningar". Om du är ljus/blond och vill bli mörkare i håret behöver vi mer tid och du bokar då "Kreativ färg - Liten".

I behandlingen ingår

Konsultation, helfärgning av håret (ej slingor), hårtvätt i våra massagestolar samt styling.

Helfärg, 1 tim 30 min

Hairstylist - fr. 1280 kr

Top Hairstylist - fr. 1390 kr

Helfärg + Klippning, 2 tim

Hairstylist - fr. 1710 kr

Top Hairstylist - fr. 1890 kr

FOLIESLINGOR & FRIHANDSFÄRGNINGAR

Våra kreativa färgningar

Våra kreativa färgbehandlingar innebär att vi arbetar med olika typer av tekniker för att nå önskat resultat. Önskar någon typ av slingor/skiftningar är det någon av följande behandlingar som du ska boka. Vi har tre olika tidsintervaller beroende på vad du önskar att gör. Konsultation, hårtvätt i våra massagestolar, nyansering och föning ingår i alla våra kreativa behandlingar.

KREATIV FÄRG - LITEN

En uppfräschning av färgen för dig som har slingor och ev. en bottenfärg. Vi lägger nya slingor i benan och runt ansatserna (10-20 paket) samt en nyansering och passar att göra vid vartannat tillfälle om du går regelbundet (dvs. max 6-10 veckor mellan dina besök). Denna behandling passar även för dig som vill gå från ljust till en mörkare helfärg. Denna behandling är ej anpassad för dig som vill göra något helt nytt eller gå igenom hela håret med ny färg.

Kreativ färg Liten, 2 tim

Hairstylist - fr. 1720 kr

Top Hairstylist - fr. 1890 kr

Kreativ färg Liten + Klippning, 2 tim 30 min

Hairstylist - fr. 2150 kr

Top Hairstylist - fr. 2390 kr

KREATIV FÄRG - STANDARD

Vår signatur behandling inom färg. Den här färgbehandlingen passar dig som har eller vill ha slingor eller balayage. Vi går igenom hela håret med tekniker som är anpassat efter ditt hår för önskat resultat och är anpassat för dig som har ett normaltjockt hår och som inte är längre än 10 cm nedanför axlarna.

Kreativ färg Standard, 2 tim 30 min

Hairstylist - fr. 2150 kr

Top Hairstylist - fr. 2390 kr

Kreativ färg Standard + Klippning, 3 tim

Hairstylist - fr. 2580 kr

Top Hairstylist - fr. 2790 kr

KREATIV FÄRG - STOR

Vår stora färgbehandling. Passar för större förändringar, det kan vara att du är mörkhårig och vill gå åt det ljusare hållet. Passar för dig som har ett tjockt / långt hår och vill gå igenom hela håret med ny färg. Är du osäker på om det här är rätt behandling för dig så är du välkommen att ringa till oss.

Kreativ färg Stor, 3 tim

Hairstylist - fr. 2650 kr

Top Hairstylist - fr. 2790 kr

Kreativ färg Stor + Klippning, 3 tim 45 min

Hairstylist - fr. 3190 kr

Top Hairstylist - fr. 3390 kr

QUICKFIX FÄRGNINGAR

NYANSERING

Det här är en av våra populäraste behandlingar när det gäller att underhålla den fina färg du gick hem med från oss senast. Vi lägger i en nyansering anpassat efter ditt utgångsläge för att få tillbaka pigment, få ny lyster och kan även sudda ut utväxten som blivit. Passar bra för alla hårfärger och extra bra på ljusa hår. 

I behandlingen ingår

Enklare konsultation, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, samt enklare föning av ditt hår (ej styling).

Nyansering, 60 min

Hairstylist - fr. 820 kr

Top Hairstylist - fr. 890 kr

Nyansering + Klippning, 1 tim 30 min

Hairstylist - fr. 1250 kr

Top Hairstylist - fr. 1390 kr

FACEFRAMING

Perfekt för dig som vill göra en snabbare och effektfull färg. Vi ljusar upp runt ansiktet med ca 10 foliepaket och lägger en nyanseringt på hela håret.

I behandlingen ingår

Enklare konsultation, hårtvätt i våra massagestolar, samt enklare föning av ditt hår (ej styling).

Faceframing, 1 tim 30 min

Hairstylist - fr. 1290 kr

Top Hairstylist - fr. 1390 kr

Faceframing + Klippning, 2 tim

Hairstylist - fr. 1720 kr

Top Hairstylist - fr. 1890 kr

K18 

Är ditt hår skadat av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar eller hårtvättar? Nu kan du lägga till kuren K18 till din färgbehandling. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt. Kan läggas till i alla våra färgbehandlingar.

 

TILLVAL - K18 i kombination med din färgbehandling

250 kr