FÄRG

Alla våra priser för färgningar är från priser, dessa är beräknade utefter förutsättningarna för de olika behandlingarna. Om behandlingen skulle ta längre tid, eller att det går åt mer material än förväntat tillkommer en extra kostnad. Skulle du vara osäker på vilken behandling som passar just dig bäst, tveka inte på att höra av dig till oss! Värt att notera är att bokar du ihop din färgbehandling med en klippning blir priset för klippningen rabatterat. 

Priserna visar Junior Hairstylist, Hairstylist & Top Stylist.

BOTTENFÄRG

Vi färgar din utväxt i passande färg till det övriga håret. Din utväxt är inte mer än 3 cm  vilket motsvarar ca 3 månader sedan ditt senaste besök. Vill du fräscha upp dina längder med en nyansering (görs i shampooneringen), boka då en "Helfärg" istället.

I behandlingen ingår

Konsultation, bottenfärgning, hårtvätt i våra massagestolar samt enklare styling (dvs. snabb föning av ditt hår).

Bottenfärg, 1 tim 30 min

1120 kr - 1290 kr

Bottenfärg + Klippning, 2 tim

1520 kr - 1790 kr

HELFÄRG

Helfärg innebär att hela håret färgas/tonas i en färg och passar för dig som vill byta ton, vill fräscha upp din nuvarande färg eller få ett mörkare resultat. Vill du bli ljusare i håret rekommenderar vi dig att välja en av våra "Kreativa färgningar". Om du är ljus/blond och vill bli mörkare i håret behöver vi mer tid och du bokar då "Kreativ färg - Liten".

I behandlingen ingår

Konsultation, helfärgning av håret (ej slingor), hårtvätt i våra massagestolar samt styling.

Helfärg, 1 tim 30 min

1180 kr - 1390 kr

Helfärg + Klippning, 2 tim

1580 kr - 1890 kr

FOLIESLINGOR & FRIHANDSFÄRGNINGAR

Våra kreativa färgningar

Våra kreativa färgbehandlingar innebär att vi arbetar med olika typer av tekniker för att nå önskat resultat. Önskar någon typ av slingor/kontraster är det någon av följande behandlingar som du bör boka. Vi har tre olika tidsintervaller beroende på vad du önskar att gör. Nyansering ingår i alla våra kreativa behandlingar.

KREATIV FÄRG - LITEN

En uppfräschning av färgen för dig som har slingor och ev. en bottenfärg. Vi lägger nya slingor i benan och runt ansatserna samt en nyansering och passar att göra vid vartannat tillfälle om du går regelbundet (dvs. max 6-10 veckor mellan dina besök). Denna behandling passar även för dig som vill gå från ljust till en mörkare helfärg.

 

Denna behandling är ej anpassad för dig som vill göra något helt nytt eller gå igenom hela håret med ny färg.

I behandlingen ingår

Konsultation, ev. bottenfärg, slingor i hela håret, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, inpackning med varm handduk samt styling.

Kreativ färg Liten, 2 tim

1580 kr - 1890 kr

Kreativ färg Liten + Klippning, 2 tim 30 min

1980 kr - 2390 kr

KREATIV FÄRG - STANDARD

Vår signatur behandling inom färg. Den här färgbehandlingen passar dig som har eller vill ha slingor eller balayage. Vi går igenom hela håret med tekniker som är anpassat efter ditt hår för önskat resultat och är anpassat för dig som har ett normaltjockt/långt hår. Går du ungefär 3 månader mellan dina besök passar denna behandling dig.

I behandlingen ingår

Grundlig konsultation, ev. bottenfärg, vi går igenom hela håret med utvald teknik, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, inpackning med varm handduk samt styling.

Kreativ färg Standard, 2 tim 30 min

1980 kr - 2390 kr

Kreativ färg Standard + Klippning, 3 tim

2380 kr - 2790 kr

KREATIV FÄRG - STOR

Vår stora färgbehandling. Passar för större förändringar, det kan vara att du är mörkhårig och vill gå åt det ljusare hållet. Passar för dig som har ett tjockt / långt hår och vill gå igenom hela håret med ny färg. Är du osäker på om det här är rätt behandling för dig så är du välkommen att ringa till oss.

I behandlingen ingår

Grundlig konsultation, ev. bottenfärg, vi går igenom hela håret med utvald teknik, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, inpackning med varm handduk samt styling.

Kreativ färg Stor, 3 tim

2380 kr - 2790 kr

Kreativ färg Stor + Klippning, 3 tim 45 min

2880 kr - 3390 kr

QUICKFIX FÄRGNINGAR

QUICKFIX FÄRG - NYANSERING

Det här är en av våra populäraste behandlingar när det gäller att underhålla den fina färg du gick hem med från oss senast. Vi lägger i en nyansering anpassat efter ditt utgångsläge för att få tillbaka pigment, få ny lyster och kan även sudda ut utväxten som blivit. Passar bra för alla hårfärger och extra bra på ljusa hår. 

I behandlingen ingår

Snabb konsultation, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, samt enklare föning av ditt hår (ej styling).

Nyansering, 60 min

780 kr - 890 kr

Nyansering + Klippning, 1 tim 30 min

1180 kr - 1390 kr

QUICKFIX FÄRG - BOTTENFÄRG Kan ej bokas online

För dig som vill täcka en grå utväxt regelbundet men inte behöver göra hela håret. Vi lägger en bottenfärg närmast benan och i tinningarna för täckning av gråa hår. Du var hos oss för ca 2-4 veckor sedan (max 1 cm utväxt).

I behandlingen ingår

Snabb konsultation, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, samt enklare föning av ditt hår (ej styling).

Quickfix bottenfärg, 60 min

780 kr - 890 kr

Quickfix bottenfärg + Klippning, 1 tim 30 min

1180 kr - 1390 kr

FACEFRAMING

Perfekt för dig som vill göra en snabbare och effektfull färg. Vi ljusar upp runt ansiktet med ca 10 foliepaket och lägger en nyansering/glossy treatment på hela håret.

I behandlingen ingår

Snabb konsultation, nyansering/glossy treatment, hårtvätt i våra massagestolar, samt enklare föning av ditt hår (ej styling).

Faceframing, 1 tim 30 min

1180 kr - 1390 kr

Faceframing + Klippning, 2 tim

1580 kr - 1890 kr

TILLVAL

K18 

Är ditt hår skadat av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar eller hårtvättar? Nu kan du lägga till kuren K18 till din färgbehandling. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt. Kan läggas till i alla våra färgbehandlingar.

Läs mer om hur K18 fungerar här.

K18 i kombination med din färgbehandling

250 kr