Våra behandlingar

FÄRG

Om behandlingen tar längre tid än eller det går åt mer material än förväntat debiterar vi extra för det. Alla våra priser för färgningar är från priser men är beräknade utefter förutsättningarna för de olika behandlingarna. Priserna visar för både Junior Stylist och Top Stylist.

Bottenfärg

  • Vi färgar din utväxt i passande färg till det övriga håret

  • Din utväxt är inte mer än 3 cm (ca 3 månader sedan besök). Är den mer, boka en "Helfärg".

  • Vill du fräscha upp dina längder med en nyansering (görs i shampooneringen), boka då en "Helfärg".
     

I behandlingen ingår

Konsultation, bottenfärgning, hårtvätt i våra massagestolar samt enklare styling

(dvs. snabb föning av ditt hår).

Bottenfärg

Vi färgar din utväxt i passande färg till det övriga håret. Din utväxt är inte mer än 3 cm (ca 3 månader sedan besök). Vill du fräscha upp dina längder med en nyansering (görs i shampooneringen), boka då en "Helfärg" istället.

I behandlingen ingår - Konsultation, bottenfärgning, hårtvätt i våra massagestolar samt enklare styling (dvs. snabb föning av ditt hår).

Bottenfärg, 1 tim 15 min - 990 kr - 1160 kr

Bottenfärg + Klippning, 1 tim 45 min  - 1390 kr - 1650 kr

Helfärg

Helfärg innebär att hela håret färgas/tonas i en färg och passar för dig som vill byta ton, vill fräscha upp din nuvarande färg eller få ett mörkare resultat. Vill du bli ljusare i håret rekommenderar vi dig att välja en av våra "Kreativa färgningar". Om du är ljus/blond och vill bli mörkare i håret behöver vi mer tid och du bokar då "Kreativ färg - Liten".

I behandlingen ingår - Konsultation, helfärgning av håret (ej slingor), hårtvätt i våra massagestolar samt styling.

Helfärg, 90 min - 1170 kr - 1360 kr

Helfärg + Klippning, 2 tim - 1570 kr - 1850 kr

QUICKFIX FÄRGNINGAR

Quickfix färg - Nyansering

Det här är en av våra populäraste behandlingar när det gäller att underhålla den fina färg du gick hem med från oss senast. Vi lägger i en nyansering anpassat efter ditt utgångsläge för att få tillbaka pigment, få ny lyster och kan även sudda ut utväxten som blivit. Passar bra för alla hårfärger och extra bra på ljusa hår. 

I behandlingen ingår - Snabb konsultation, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, samt enklare föning av ditt hår (ej styling).

Nyansering, 60 min - 750 kr - 850 kr

Nyansering + Klippning, 90 min - 1150 kr - 1340 kr

Quickfix färg - Bottenfärg

För dig som vill täcka en grå utväxt regelbundet men inte behöver göra hela håret. Vi lägger en bottenfärg närmast benan och i tinningarna för täckning av gråa hår. Du var hos oss för ca 2-4 veckor sedan (max 1 cm utväxt).

I behandlingen ingår - Snabb konsultation, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, samt enklare föning av ditt hår (ej styling).

Quickfix Bottenfärg, 60 min - 750 kr - 850 kr

Quickfix Bottenfärg + Klippning, 90 min - 1150 kr - 1340 kr

Face framing    NYHET

Perfekt för dig som vill göra en snabbare och effektfull färg. Vi ljusar upp runt ansiktet med max 10 foliepaket och lägger en nyansering/glossy treatment på hela håret.

I behandlingen ingår - Snabb konsultation, nyansering/glossy treatment, hårtvätt i våra massagestolar, samt enklare föning av ditt hår (ej styling).

Face framing 90 min - 1150 kr - 1340 kr

Face framing + Klippning, 2 tim - 1550 kr - 1640 kr

FOLIESLINGOR & FRIHANDSFÄRGNINGAR

Våra kreativa färgningar

Våra kreativa färgbehandlingar innebär att vi arbetar med olika typer av tekniker för att nå önskat resultat. Så om du önskar någon typ av slingor/kontraster är det någon av följande behandlingar som du bör boka. Vi har tre olika tidsintervaller beroende på vad du önskar att göra. Nyansering ingår i alla våra kreativa behandlingar.

Kreativ färg - Liten

En uppfräschning av färgen för dig som har slingor och ev. en bottenfärg. Vi lägger nya slingor i benan och runt ansatserna samt en nyansering och passar att göra vid vartannat tillfälle om du går regelbundet (dvs. max 6-10 veckor mellan dina besök). Denna behandling passar även för dig som vill gå från ljust till en mörkare helfärg. Denna behandling är ej anpassad för dig som vill göra något helt nytt eller gå igenom hela håret med ny färg.

I behandlingen ingår - Konsultation, ev. bottenfärg, slingor i hela håret, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, inpackning med varm handduk samt styling.

Kreativ färg Liten, 2 tim - 1550 kr - 1700 kr

Kreativ färg Liten + Klippning, 2 tim 30 min - 1950 kr - 2190 kr

Kreativ färg - Standard

Vår signatur behandling inom färg. Den här färgbehandlingen passar dig som har eller vill ha slingor eller balayage. Vi går igenom hela håret med tekniker som är anpassat efter ditt hår för önskat resultat och är anpassat för dig som har ett normaltjockt/långt hår. Går du ungefär 3 månader mellan dina besök passar denna behandling dig.

I behandlingen ingår - Grundlig konsultation, ev. bottenfärg, vi går igenom hela håret med utvald teknik, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, inpackning med varm handduk samt styling.

Kreativ färg Standard, 2 tim 30 min - 1950 kr - 2150 kr

Kreativ färg Standard + Klippning, 3 tim - 2350 kr - 2650 kr

Kreativ färg - Stor

Passar för dig med tjockt och/eller långt hår och du har eller vill ha slingor/balayage. Önskar du extremfärgningar/crazy colors så är det här behandlingen för dig. Passar även för dig som har ett mörkt utgångsläge och vill bli ljusare samt.

I behandlingen ingår - Grundlig konsultation, ev. bottenfärg, vi går igenom hela håret med utvald teknik, nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, inpackning med varm handduk samt styling.

Kreativ färg Stor, 3 tim - 2290 kr - 850 kr

Kreativ färg Stor + Klippning, 3 tim 45 min - 2590 kr - 1340 kr

SALONG WILLARP

Grustagsvägen 5, 138 40 Älta

 

HÖR AV DIG

hej@salongwillarp.se

RING OSS

08/772 25 50

HÖR AV DIG TILL OSS