Våra behandlingar

FÄRG

Vi älskar att få vara kreativa med färg. I den skapande processen för att framhäva det bästa hos just dig och tillsammans med dina önskemål och förutsättningar uppnå förväntat resultat börjar vi med en grundlig konsultation. Här behöver vi få kännedom om ditt hårs historik, hur du tar hand om håret hemma, vad du behöver från oss och vilket resultat du förväntar dig från dagens besök. Vi kommer ge vår expertis om vilka möjligheter du har och vi ser ditt besök som en långsiktig relation. Att arbeta så skonsamt och naturligt är en självklarhet från oss utan att tumma på varken kvalité eller resultat.

Om behandlingen tar längre tid än eller det går åt mer material än förväntat debiterar vi extra för det. Alla våra priser för färgningar är från priser men är beräknade utefter förutsättningarna för de olika behandlingarna.

Bottenfärg

JUNIOR STYLIST

Bottenfärg - fr. 990 kr

 + Klippning - fr. 1390 kr

TOP STYLIST

Bottenfärg - fr. 1160 kr

 + Klippning - fr. 1650 kr

1 tim 15 min / 1 tim 45 min

Enbart botten färgas i utväxt i samma färg eller mörkare än utgångsläget som inte är mer än 3 cm.
 

I behandlingen ingår

Konsultation, bottenfärgning, hårtvätt i våra massagestolar samt enklare styling

(dvs. snabb föning av ditt hår).

Helfärg

JUNIOR STYLIST

Helfärg - fr. 1170 kr

 + Klippning - fr. 1570 kr

TOP STYLIST

Helfärg - fr. 1360 kr

 + Klippning - fr. 1850 kr

1 tim 30 min / 2 tim

Hela håret färgas/tonas i en till två färger och passar dig som är nöjd med din färg i helhet.

I behandlingen ingår

Konsultation, helfärgning av håret (ej slingor), hårtvätt i våra massagestolar, inpackning med varm handduk samt styling.

Quickfix färg

JUNIOR STYLIST

Quickfix färg - fr. 750 kr

 + Klippning - fr. 1150 kr

TOP STYLIST

Quickfix färg - fr. 850 kr

 + Klippning - fr. 1340 kr

1 tim / 1 tim 30 min

Du väljer mellan bottenfärg eller nyansering.

Bottenfärg

Bottenfärg närmast benan och i tinningarna för täckning av gråa hår. Du var hos oss för ca 2-4 veckor sedan (max 1 cm utväxt).


Nyansering

Nyansering på hela håret för att få tillbaka tonen/pigmenten i ditt hår i. Detta görs i shampooneringen. Rekommenderat till blonda hår var 4-5 vecka.

I behandlingen ingår
Snabb konsultation, bottenfärg eller nyansering, hårtvätt i våra massagestolar, samt snabb föning av ditt hår (ej styling).

KREATIV FÄRG

Våra kreativa färgbehandlingar innebär att vi arbetar med olika typer av tekniker för att nå önskat resultat. Så om du önskar någon typ av slingor/kontraster är det någon av följande behandlingar som du bör boka. Vi har tre olika tidsintervaller beroende på vad du önskar att göra.

Tekniker vi arbetar med: Folieslingor, Frihandsmålning, Ombre, Balayage och Sombre

Kreativ färg - Standard

JUNIOR STYLIST

Kreativ färg standard - fr. 1950 kr

 + Klippning - fr. 2350 kr

TOP STYLIST

Kreativ färg standard - fr. 2150 kr

 + Klippning - fr. 2650 kr

2 tim 30 min / 3 tim

Vår signaturbehandling inom färg

Vår rekommenderade behandling inom färg för dig med slingor. Vi skräddarsyr färgningen efter dina önskemål och går igenom hela håret med slingor i tekniker som är anpassat efter ditt hår.

I behandlingen ingår
Grundlig konsultation, ev. bottenfärg, slingor i hela håret, nyansering, hårtvätt i våra massage-stolar, inpackning med varm handduk samt en lyxig styling.

Kreativ färg - Liten

JUNIOR STYLIST

Kreativ färg liten - fr. 1550 kr

 + Klippning - fr. 1950 kr

TOP STYLIST

Kreativ färg liten - fr. 1700 kr

 + Klippning - fr. 2190 kr

2 tim / 2 tim 30 tim

En uppfräschning av färgen för dig som har slingor och ev. en bottenfärg. Vi lägger nya slingor i benan och runt ansatserna samt en nyansering.


Passar att göra vid vartannat tillfälle om du går regelbundet. Denna behandling är ej anpassad för dig som vill göra något helt nytt eller gå igenom hela håret med ny färg.

I behandlingen ingår

Grundlig konsultation, ev. bottenfärg om så önskas, slingor i överhåret och ansatserna, hårtvätt i våra massagestolar, inpackning med varm handduk samt en lyxig styling.

Kreativ färg - Stor

JUNIOR STYLIST

Kreativ färg stor - fr. 2290 kr

 + Klippning - fr. 2785 kr

TOP STYLIST

Kreativ färg stor - fr. 2590 kr

 + Klippning - fr. 3185 kr

3 tim / 3 tim 45 tim

För dig med slingor som har ett mörkt hår och vill bli mycket ljusare. Har du tjockt/ extra långt hår behöver vi mer tid - boka då den här behandlingen. Vi anpassar färgtekniker efter önskat resultat.

I behandlingen ingår

Grundlig konsultation, ev. bottenfärg om så önskas, slingor i hela håret, hårtvätt i våra massage-stolar, inpackning med varm handduk samt en lyxig styling.