VÅRT TEAM

________
 

MADELEINE WILLARP
FRISÖR, SPRAYTAN ARTIST
_______


UTBILDNING


Frisör - Nacka gymnasium, 2010
Master class diplom - Klippning, 2015
Hairtalk stylist, 2015
Blowdry pro diplom - 2016
Diplomerad Spraytan artist - 2017

Madeleine är tillsammans med Rebecca, grundare av Salong Willarp. Hon är det stora leendet på salongen och har en viktig bidragande faktor för den härliga familjära känslan, både mellan oss stylister och gentemot våra kunder.

I Madeleines stol ser vi många klassiska grepp och tekniker. Styling i all dess former är något hon gärna lägger extra tid på vid ditt besök. Hon gör underverk och förvandlingar med Hairtalk Extensions. En av hennes absolut bästa egenskaper är bemötandet och lyhördheten.

REBECCA WILLARP
FRISÖR, MAKEUP ARTIST, SPRAYTAN ARTIST
_______

UTBILDNING

Frisör - Enskede Gårds gymnasium, 2009
Master class diplom - Klippning, 2014
Hairtalk stylist, 2015
Diplomerad Makeup artist -
Makeup studion, 2016
Blowdry pro diplom - 2016
Diplomerad Spraytan artist - 2017

 
_______

INFO
Föräldrarledig till 2019.
Rebecca har alltid stått på egna ben i frisörbranschen, drivit egen salong från första början.

Hon har en tydlig vision och leder teamet från klarhet till klarhet. Hon har en stor och färgstark personlighet, mycket energi och humor.

Som både fotograf och grafisk designer utöver frisöryrket så är det givet att hennes främsta egenskap är kreativitet och noggranhet. Det är tydligt vart Rebeccas styrka ligger i och med hennes konstnärliga ådra - färg. Hon har alltid ett ess i rockärmen att dra fram, så lita på att hon vet vad hon gör.
MALIN SVENSSON
FRISÖR, FRANSSTYLIST, MAKEUP ARTIST, LASHLIFT
_______

UTBILDNING
 
Frisör - John Bauer Östersund, 2012
Diplomerad makeup artist - Siljans backens makeup skola, 2012
Certifierad fransstylist -House of Euphoria, 2014

Eyelash permanent (lash lift), 2014
Hairtalk stylist, 2016
Barbering steg 1, 2016

 
Malins frisörkarriär rivstartade med att driva egen salong i hemstaden Sveg. Det märks, hennes drivkraft och passion för yrket är tydligt.

Hon hittade till oss våren 2017 och vi föll direkt för hennes norrländska lugn, en tjej med fötterna på jorden och att hon alltid har nära till skratt.

Malin är otroligt mån om att varje kund ska känna sig välkommen och lämna salongen med ett leende på läpparna. Bland hennes kunskaper hittar vi allt från makeup, hår och barbering. Hon brinner för att variera sitt arbete och vill alltid få nya utmaningar.
VERONICA WINBO
FRISÖR, SPRAYTAN ARTIST
_______

UTBILDNING
 
Academy of Hair, 2004
Master class diplom - Klippning, 2011
Hairtalk stylist, 2015
Diplomerad Spraytan artist - 2017
Med 14 år som frisör på nacken och erfarenheter som tidigare salongsägare har Veronica sedan September 2015 haft en självklar plats i teamet.

Veronica är den mjuka tjejen med glimten i ögat och nära till skratt, likväl är hon den som balanserar upp lugnet på salongen när tempot är högt.

Veronica har ett extra kreativt öga för detaljer och korta frisyrer. Hon skapar allt som kommer i hennes väg med perfektion oavsett om det är färg, klippning eller styling. Att hon desstuom är grym på skägg ser vi som en stor tillgång på salongen.
JULIA ROTING
FRANSSTYLIST, MANIKYRIST, PEDIKYRIST, SPRAYTAN ARTIST
_______

UTBILDNING
 
Certifierad fransstylist - Luxurious Lashes, 2015
Diplomerad manikyrist - CND Shellac, 2016
Diplomerad pedikyrist - CND Shellac, 2017
Diplomerad Spraytan artist - 2017

Julia är salongens perfektionist och bidrar varje dag med positiv energi.

Sedan vintern 2016 har hon tagit en naturlig roll på salongen trots inga tidigare erfarenheter från skönhets-branschen. Det här yrket passar henne som handen i handsken. Vi föll direkt hennes förmåga att verkligen känna in situationer och människor för att skapa behagliga möten.

I mötet med Julia är det tydligt vart hennes styrka och glädje för yrket ligger, det hon brinner lite extra för - perfektion. Hon är lyhörd efter kundens önskemål och förtroendet för hennes arbete är stort.