VÅRT TEAM

________
 
TEAMET PÅ
SALONG WILLARP


Vårt team består av en härlig kompott personligheter med tydliga gemensamma drivkrafter.

Vi vill skapa en inspirerande och glädjefylld miljö där du som kund ska känna högsta möjliga servicenivå, kvalitativa resultat och ett varmt personligt bemötande.

Med passionen vi känner för yrket så gör vi allt för att ligga i framkant och inspireras av både dig som kund och att ständigt vara uppdaterade. Förvänta dig alltid att vi hör dina önskemål.

 
REBECCA WILLARP
FRISÖR, SPRAYTAN ARTIST, MAKEUP ARTIST
_______

 

Rebecca är tjejen med färgstark personlighet, mycket energi och humor.

Hon har en tydlig vision och leder teamet från klarhet till klarhet. Rebecca har alltid stått på egna ben i frisörbranschen, drivit egen salong från första början. Tillsammans med lillasyster Madeleine la hon grunden för vad som idag är Salong Willarp.

Som både fotograf och grafisk designer utöver frisöryrket så är det givet att hennes främsta egenskap är kreativitet och noggranhet. Det är tydligt vart Rebeccas styrka ligger i och med hennes konstnärliga ådra - färg. Hon har alltid ett ess i rockärmen att dra fram, så lita på att hon vet vad hon gör.

INFO - Rebecca är föräldrarledig till 2019

MADELEINE VILLARP
FRISÖR, SPRAYTAN ARTIST
_______

 

Madeleine är den glada, varma tjejen med ett stort hjärta.

Hon är klart en viktig bidragande faktor för den härliga familjära känslan, både mellan oss stylister och gentemot våra kunder. Tillsammans med storasyster Rebecca är hon grundare av Salong Willarp. Tidigare som nämt var hon med och startade upp "Systrarna Willarp" hemma på bakgården.

I Madeleines stol ser vi många klassiska grepp och tekniker. Styling i all dess former är något hon gärna lägger extra tid på vid ditt besök. Hon gör underverk och förvandlingar med Hairtalk Extensions. En av hennes absolut bästa egenskaper är bemötandet och lyhördheten.

 

VERONICA WINBO
FRISÖR, SPRAYTAN ARTIST
_______


Veronica är den mjuka tjejen med glimten i ögat och nära till skratt.

Likväl är hon den som balanserar upp lugnet på salongen när tempot är högt.
Med 15 år som frisör har hon erfarenheter som tidigare salongsägare. Veronica tog plats i teamet när vi startade upp Salong Willarp i September 2015 och har varit med att utveckla salongen under resans gång.


Veronica har ett extra kreativt öga för detaljer och korta frisyrer. Hon skapar allt som kommer i hennes väg med perfektion oavsett om det är färg, klippning eller styling. Att hon desstuom är grym på skägg ser vi som en stor tillgång på salongen.
 

MALIN SVENSSON
FRISÖR, MAKEUP ARTIST
_______

 

Malins är salongens varma leende och klippa i alla lägen.

Hennes frisörkarriär rivstartade med att driva egen salong i hemstaden Sveg. Det märks med hennes drivkraft och passionen för yrket är tydligt. Hon hittade till oss våren 2017 och vi föll direkt för hennes norrländska lugn, en tjej med fötterna på jorden och att hon alltid har nära till skratt.

Malin är otroligt mån om att varje kund ska känna sig välkommen och lämna salongen med ett leende på läpparna. Bland hennes kunskaper hittar vi allt från makeup, hår och barbering. Hon brinner för att variera sitt arbete och vill alltid få nya utmaningar.

 

ALEXANDRA NORLING
FRISÖR
_______

 

Alexandra är en person som är lätt att tycka om och har en väldigt positiv aura kring sig.

Hon har ett lugnt och tillmötesgående sätt att kommunicera med sin omgivning där man direkt känner sig trygg i hennes händer. Hon är vårt senaste tillskott i Willarp-familjen och är så glada för att hon kommit till oss. Efter att ha bott i Australien under fem år så är hon nu tillbaka i Sverige och har redan en given plats i teamet.

Alexandras arbetssätt är till största del klassiskt och tidlöst men med en kombination av de senaste trenderna. Hon har förmågan att se detaljer som inte bara handlar om att ha teknisk skicklighet och ett kreativt öga, hon förstår vad du önskar, även om du kanske inte riktigt vet själv.

JULIA ROTING
FRANSSTYLIST, MANIKYRIST, PEDIKYRIST, SPRAYTAN ARTIST
_______

 

Julia är salongens perfektionist och tjejen som ser till att salongen är under kontroll.

Sedan vintern 2016 har hon tagit en naturlig roll på salongen trots inga tidigare erfarenheter från skönhets-branschen. Det här yrket passar henne som handen i handsken. Vi föll direkt hennes förmåga att verkligen känna in situationer och människor för att skapa behagliga möten.

I mötet med Julia är det tydligt vart hennes styrka och glädje för yrket ligger, det hon brinner lite extra för - perfektion. Hon är lyhörd efter kundens önskemål och förtroendet för hennes arbete är stort.

ISABELLA BROED
HUDTERAPEUT, MAKE UP ARTIST, MANIKYRIST
_______

 

Noggranhet och positiv engergi är Isabella ut i fingertopparna.

Hennes lugna och väl-bemötande sätt skapar harmoni på salongen. Man vill vara kund hos Bella.
Passionen för skönhet och välmående har funnits sedan många år tillbaka. Att ta hand om andra och behålla ett lugn runtomkring henne även fast hon har nära till skratt.

Att lyssna på kundens önskemål och att kunna hjälpa till är nyckeln. Perfektionisten inom Bella vill se till att det blir precis som kunden tänkt sig och att dom går ut från salongen nöjda och glada och att dom ser fram emot nästa behandling.