OM OSS

________
 
VÅRA TANKAR

Vårt team består av en härlig kompott personligheter med tydliga gemensamma drivkrafter. Vi vill skapa en inspirerande och glädjefylld miljö där du som kund ska känna högsta möjliga servicenivå, kvalitativa resultat och ett varmt personligt bemötande.

Sedan 2009 när vi startade vår första salong - har vägen till idag alltid haft en självklar målsättning, att ge det där lilla extra. Med passionen vi känner för yrket så gör vi allt för att ligga i framkant och inspireras av både dig som kund och att ständigt vara uppdaterade. Förvänta dig alltid att vi hör dina önskemål.


 

DET FINNS EN STORY
 
2007

Allt började med en liten bakgård, i vad som då var Ältas äldsta tvättstuga. Ett fallfärdigt litet hus som skulle byggas om. Vi var två systrar som utbildade oss till frisörer och hade en dröm om en liten frisörsalong. Efter en tids renovering var snart den lilla stugan en väldigt liten, men fullt fungerande frisörsalong.

Resultatet blev att vi började klippa både varandra och kompisar. Det dröjde inte länge innan ryktet spred sig och snart knackade hela grannskapet på för att få sig en klippning. Resten är historia.
2009

När vi blev färdigutbildade frisörer, flyttades salongen från 15 kvadratmeter till 36.

Ett litet men ett ytterligare ett steg mot att driva salong. Snart kände hela Älta till "Systrarna Willarp" och ett frö var sått om att en dag kunna öppna ännu större. 
2015

Den drömmen blev till verklighet när vi i september 2015 slog upp dörrarna till Salong Willarp på Grustagsvägen 5 i Älta.

Idag är vi ett härligt gäng på sju tjejer som ständigt söker utveckling och har stor passion för vårt yrke.

Systrarna Willarp har kommit långt från den lilla fallfärdiga tvättstugan och att som systrar tillsammans ha förmånen att leva en gemensam dröm är en glädje vi varje dag förmedlar till våra kunder.