HAIRTALK
______


VÅR PASSION ÄR ATT FÅ VARA KREATIVA MED HÅR. Därför tycker vi att det är extra kul att jobba med mer hår för att få dig att känna dig som snyggast. Vi arbetar med förlängingar och förtjockningar med hår av högsta kvalité. För oss är det viktigt att håret ser naturligt ut, att du ska känna dig bekväm med det och att ditt egna hår inte tar skada. Därför har vi valt att arbeta med marknadens skonsammaste metod och håller kvalitén.

______________________

hairEXTENSIONS MED HAIRTALK

Vi har valt att endast arbeta med Hairtalks tejpmetod då det är den skonsammanste metoden och bästa håret på marknaden. Oavsett hårkvalité kan Hairtalk hjälpa dig att få håret du alltid drömt om.

Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning. Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat Fairtrademärkt tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Hairtalk sätts i med tejp och sätts om efter ca 8 veckor. Vi garanterar att håret håller för tre omsättningar.

Vi uppdaterar ofta med före och efter bilder på vår instagram,
kolla gärna där - @salongwillarp

_____

 
3 anledningar att välja Hairtalk

#01 När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet.

#02 Hairtalk är mer än bara hårförlängning, ändra färg, få stylingen att hålla, forma om din frisyr – möjligheterna är oändliga!

#03 Det skiljer sig drastiskt mellan isättningsmetod, hållbarhet och framförallt resultat! Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick! Detta har vi bevisat gång på gång.

 

prislista - hairtalk

Förlängning (fyra paket) inklusive fullt produktpaket för att du ska kunna sköta ditt hår på det skonsammaste sättet. Självklart ingår inklippning av håret.
 
25 cm                         fr. 4 850 kr
40 cm fr. 6 550 kr
55 cm fr. 8 950 kr
_____

Förtjockning (två paket) inklusive shampoo, balsam, conditionerspray & borste. Självklart ingår inklippning av håret.
 
25 cm                        fr. 2 850 kr
40 cm fr. 3 680 kr
55 cm fr. 4 830 kr
_____

Produktpaketet innehåller shampoo, balsam, detangler, conditionerspray, inpackning, olja & hårborste. Alla produkter kan även köpas separat (tänk på att detta är ett pris när man köper allt tillsammans)
1760 kr
_____

Omsättning / Service av Hairtalk
 

Full förlängning (3 paket eller fler) 1500 kr                        
Förtjockning (1-2 paket) 1000 kr

_____

Borttagning av hairtalk
350 kr / per påbörjad halvtimme
_____

Vid frågor - vänligen kontakta oss!