ANSIKTE

K L A S S I S K A   A N S I K T S B E H A N D L I N G A R

____________

______________________

DYI Beauty 5


PRESENTKORT
Självklart kan du ge bort ett presentkort på alla våra tjänster hos oss på Salong Willarp. Däremot vet vi att få en ansiktsbehandling i present är extra uppskattat. Det är tid för avkoppling och för ett långsiktigt välmående.

NYHET!

En stor nyhet hos oss på Salong Willarp är hudvård. Regelbundna ansiktsbehandlingar är en av de absolut bästa investeringarna för långsiktig skönhet och välmående. Vi vet att den bästa vägen till hållbara resultat är långsiktighet. Att med jämna mellanrum besöka en professionell hudterapeut borde vara lika självklart som frisör eller tandläkare.

En ansiktsbehandling är dessutom ett tillfälle då du får  uppdaterade rekommendationer om nyheter och hudvårdsprodukter som passar just din hud, dina behov och skyddar mot allt det som påskyndar hudens åldrande.

 
FYRA ANLEDNINGAR VARFÖR VI VALT ATT ARBETA MED EXUVIANCE

01
Vi jobbar med Exuviance som är vetenskapligt utforskad hudvård. Exuviance hudvårdsprodukter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet.

02 Alla Exuviance produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre. Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud. 03 Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

04 Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne.

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Ansiktsbehandling - Klassisk
Vår signaturbehandling. Vår klassiska ansiktsbehandling som anpassas efter just dig och det din hy behöver.

60 minuter - 790 kr

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, lätt portömning, mask, lätt massage och avslutande produkter såsom
serum, ögon- och dagkräm.

____________________________________________

Ansiktsbehandling - Djuprengöring
Vi fokuserar på en rengöra din hy på djupet.  Behandlingen passar dig  som har lite mer eller större porer och tendens att bli blank och fet.
60 min - 690 kr

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling och booster, ånga, portömning, djuprengörande och lugnande mask samt avslutande produkter såsom serum, ögon- och dagkräm.


____________________________________________

Ansiktsbehandling - Express
En uppfräschande behandling för dig som är på språng. Perfekt inför helgens festligheter!
30 minuter - 490 kr

Rengöring, triple peeling, lätt portömning, mask, avslutande produkter såsom serum, ögon- och dagkräm.
____________________________________________

Ansiktsbehandling - Lyx
Unna dig 90 minuter lyxig tid. 
Här får du verkligen chansen att slappna av och skämma bort dig själv. En behandling att rekommendera till alla där vi lägger till både en ögonmask, som ger otroligt mycket fukt och förfinar linjer, samt ”guldmask”. En mask som ger fantastiskt fin lyster, återfuktar, lugnar och stramar upp.
90 minuter - 1090 kr

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, (ånga), lätt portömning, brynplock, massage av dekolletage, nacke och ansikte, ögonmask, ”guldmask”, samt avslutande produkter såsom ögon- och dagkräm. 
____________________________________________

Ansiktsbehandling - Special
Den här behandlingen riktar sig främst till den hud som är drabbad av pigmenteringar och ojämn hudton. Vi jobbar med produkter från OptiLight-serien, som man även kan ha till hemmabruk för ett optimalt resultat. 
45 minuter - 790 kr

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling och booster, massage av dekolletage, nacke och ansikte, OptiLight mask samt avslutande produkter från OptiLight-serien såsom ögon- och dagkräm.
____________________________________________

Ansiktsbehandling - Askungen
En behandling för dig som vill ha en extra strålande hy till speciella tillfällen som festen, bröllopet eller balen.
45 min - 890 kr

Rengöring, AHA-peeling och booster, massage av dekolletage, nacke och ansikte, ögonmask, ”guldmask” eller RTM-mask, samt avslutande produkter såsom serum, ögon- och dagkräm.
____________________________________________

Tillval till din behandling

 
Ögonmask 100 kr
Guldmask 100 kr
Booster 100 kr
Brynplock 150 kr
Frans- och brynfärg inkl. plock 290 kr (ord. pris 390 kr)
____________________________________________

AHA-KUR

För att få ett snabbt och optimalt resultat inriktat på vad just Du önskar är det rekommenderat att gå en kur med AHA-peeling där man går 1 gång i veckan, 6 gånger med max 2 veckors mellanrum.

Kuren stimulerar cellförnyelsen, underlättar hudens exfolieringsprocess och hjälper till att återfukta på djupet. Den passar alla hudtyper som behöver en kickstart, exempelvis vid acne, linjer, orenheter, pigmenteringar etc.
______________________________________________________________________

Ansiktsbehandling - AHA-peeling
Rengöring, hudanalys, AHA-peeling samt avslutande produkter.
30 minuter - 490 kr
Kur - 6 gånger - 2500 kr (bokas via telefon eller på plats i salongen)

______________________________________________________________________

Ansiktsbehandling - AHA-peeling Lyx
Skräddarsydd efter dina behov. Rengöring, hudanalys, AHA-peeling med booster, mask, avslutande produkter.
45 minuter - 590 kr
Kur - 6 gånger - 2990 kr (bokas via telefon eller på plats i salongen)

______________________________________________________________________