MENY
______
Från 1 januari 2018 kommer nya prislistor att gälla.
VÅRA TJÄNSTER - GÅ VIDARE FÖR PRISLISTOR
________
H Å R
______
För ett lyckat resultat måste vi förstå dig - och vem du är.

Du kommer träffa en av våra lyhörda, kreativa frisörer som alltid vill att du lämnar oss 100% nöjd. Därför värdesätter vi tiden för konsultation innan din behandling. Du är vårt fokus!

 
N A G L A R
______
Få naturligt vackra naglar och mjuka händer.

Vår utbildade terapeut kommer föreslå vad som passar just dina naglar bäst. Vi erbjuder en klassisk manikyr med lite extra lyx. Du väljer mellan lackning eller permanent lackning (Shellac) som även fungerar som en förstärkning på nageln.
F R A N S A R
______
Vill du ha vackra fransar dygnet runt är fransförlängning något
för dig.


Vi förlänger dina fransar med metoderna "singel fransar" eller "volym fransar". Båda metoderna är skonsamma för de egna fransarna men ger olika resultat. Vår fransstylist kan hjälpa dig att hitta rätt metod för dig beronde på vad du vill ha för resultat.
M A K E  U P
______
När du vill lyxa lite extra och bli professionellt sminkad.

Du kommer träffa en av våra makeup artister som tar fram det bästa hos dig. Vi erbjuder makeup inför alla tillfällen. Vi håller även kurser för dig som vill ha privatkonsultation med makeup och rådgivning.
P E D I K Y R
______
Vi tar hand om dina fötter med en lyxig spapedikyr.

Vår spapedikyr är en riktigt mysig stund där du helt får chansen att bara koppla av. Du blir väl omhändertagen av vår pedikyrist med fotbad, skrubb, mask och självklart omvårdnad av ömma fötter. Vi erbjuder lackning av tånaglarna i slutet av behandlingen.

 
S P R A Y T A N
______
Kom till oss för att få den perfekta brännan året runt på ett hälsosamt sätt.

15 minuters behandling ger samma resultat som många timmar i solen eller solarie, fast utan skador, biverkningar, kemikalier och uv-strålning. Färgen sitter ca 5-10 dagar beroende på hudkvalite samt skötsel av huden före och efter behandlingen.
B R Ö L L O P
______
Vi tar hand om dig inför din stora dag. Hos oss kommer du vara i trygga händer och vi har ett perfekt paket för dig som vi vet funkar dagen till ära.

Vi kommer ses vid tre tillfällen, konsultation där du bestämmer dig för om du känner förtroende för oss, provuppsättning då vi kommer fram till hur du kommer se ut, och sedan har vi den stora dagen.
H A I R T A L K
______
Vi arbetar med förlängingar och förtjockningar med hår av högsta kvalité.

För oss är det viktigt att håret ser naturligt ut, att du ska känna dig bekväm med det och att ditt egna hår inte tar skada. Därför har vi valt att arbeta med marknadens skonsammaste metoder och de hår som vi tycker blir absolut snyggast och håller kvalitén.ditt besök
hos oss ...

  • DITT BESÖK HOS OSS ÄR EN STUND FÖR DIG SJÄLV
Ditt besök hos oss är en stund som du ger dig själv att bara få bli omhändertagen. Vi vet att alla fungerar olika, vi vi respekterar fullt ut om du bara vill bläddra i en tidning och inte känner för att prata under ditt besök. Vi vill få dig att trivas!
  • ATT TA MED SIG BARN VID DITT BESÖK
Vi vet att pusslet inte alltid går ihop och ibland behöver man ta med sina barn till oss. Vi vill bara uppmärksamma om att övriga kunder i salongen besöker oss för att koppla av och få en lugn stund. Ta gärna mer er något som sysselsätter era barn under er bokade tid.

Vi är vana med att små bebisar följer med vid besök hos oss. Meddela detta vid bokning så att vi kan avsätta lite extra tid för er.
  • SÅHÄR GÅR DET TILL NÄR DU BOKAR EN TID HOS OSS

När du bokar en tid får du en bokningsbekräftelse via sms. Du får även en påminnelse via sms 48 timmar innan, för att du ska hinna planera in ditt besök hos oss. Vi ber dig respektera den utsatta tid. Vid sen ankomst, hör gärna av dig så vi vet. Är du mer än 10 minuter sen förbehåller vi  oss rätten att kancellera din bokade tid och den ses som utebliven. Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras halva priset på din bokade behandling. Varför debiteras man? Läs mer om det här.