DITT BESÖK HOS OSS

DITT BESÖK HOS OSS ÄR EN STUND FÖR DIG SJÄLV

Ditt besök hos oss är en stund som du ger dig själv att bara få bli omhändertagen. Vi vet att alla fungerar olika, vi vi respekterar fullt ut om du bara vill bläddra i en tidning och inte känner för att prata under ditt besök.
Vi vill få dig att trivas!
 
ATT TA MED SIG BARN TILL DITT BESÖK

Vi vet att pusslet inte alltid går ihop och ibland behöver man ta med sina barn till oss. Vi vill bara uppmärksamma om att övriga kunder i salongen besöker oss för att koppla av och få en lugn stund. Ta gärna mer er något som sysselsätter era barn under er bokade tid.

Vi är vana med att bebisar följer med vid besök hos oss. Meddela detta vid bokning så att vi kan avsätta lite extra tid för er.

 
NÄR DU BOKAR EN TID
HOS OSS


BEKRÄFTELSE
När du bokar en tid får du en bokningsbekräftelse via sms, dubbelkolla gärna så du har samma inbokade tid i din kalender som oss.

PÅMINNELSE
Du får även en påminnelse via sms 48 timmar innan för att du ska hinna planera in ditt besök hos oss. Eftersom vi har 24 timmars avbokningspolicy har du chans att hinna ändra eller avboka din tid.

OM DU BLIR SEN
Vi ber dig respektera den utsatta tid. Vid sen ankomst, hör gärna av dig så vi vet. Är du mer än 10 minuter sen förbehåller vi  oss rätten att kancellera din bokade tid och den ses som utebliven.

AVBOKNING
Avbokning ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras halva priset på din bokade behandling. Varför debiteras man?
Läs mer om det här.